Multiresource
Image default
Bedrijven

Werkbon app van Connected Development

Houd jouw werkbonnen overzichtelijk met de werkbon app van Connected Development. Dit is een uitstekende vervanger voor de papieren werkbon. Met de werkbon app hou je de werkbonnen overzichtelijk en geordend. Verder kun je velden verwijderen die je niet nodig hebt, zodat er geen nutteloze informatie op de werkbon staat. En het grootste voordeel: de werkbon blijft altijd leesbaar, wat met een papieren werkbon nog wel eens anders is. Zoals je leest heeft de werkbon app van Connected Development zeer veel verschillende voordelen. Kies daarom voor deze oplossing voor jouw werkbonnen!

De diverse oplossingen van Connected Development

Connected Development heeft, naast de werkbon app, nog veel meer oplossingen ontwikkeld om jouw bedrijf te versterken. Dit zijn onder andere apps voor inspectie, verkoop, facturen, declaratie en bestellingen. De apps kunnen volledig naar jouw wensen gemaakt worden. Hierdoor werken ze optimaal voor jouw bedrijf en worden zowel het bedrijf als de bedrijfsvoering weer versterkt. Het enige wat je bij Connected Development hoeft te doen, is de juiste informatie aanleveren. Zij bouwen vervolgens een app voor jou, die geheel naar jouw wensen gemaakt is. Je krijgt dus altijd maatwerk.

Vraag een prototype aan

Op de website van Connected Development kun je een gratis prototype aanvragen. Hiermee kun je kennis maken met de werkbon app en kun je zien welke kansen er voor jou te behalen zijn. Het bouwen van de app wordt volledig door Connected Development gedaan. Je kunt de benodigde informatie aanleveren aan dit bedrijf, en dan gaan zij voor jou aan de slag. Je regisseert alles helemaal zelf en de app krijgt volledig jouw identiteit. Hierbij kun je denken aan het logo en de kleuren. Tevens kun je zelf beslissen wie toegang heeft en tot welke informatie elke gebruiker toegang heeft.

https://www.informapp.nl/werkbonapp