Wordt 2020 het jaar van Apple of van Samsung?

Apple en Samsung zijn al sinds het jaar 2010 elkaars grootste concurrent, als het om de Smartphone gaat. Apple begon met de eerste smartphone in 2007 en heeft de basis voor de Smartphone gelegd. Pas in 2010 kwam Samsung met de Galaxy S. De rivaliteit tussen Samsung en Apple was geboren.

Wat gaan ze doen

Samsung gebruikt zoals veel andere smartphone producenten (OnePlus, Huawei, LG, Microsoft, Sony, etc.) Android als besturingssysteem en Apple gebruikt als enige IOS. Waardoor er veel meer Android gebruikers zijn. De resultaten hiervan zijn dat onder andere daardoor een nieuwe Samsung smartphone goedkoper is. IOS is wel makkelijker te gebruiken en sluit goed en makkelijk op je andere Apple apparaten aan. Waardoor het een goed online platform voor ondernemers is. Maar zoals al eerder gezegd, hangt er wel een prijskaartje aan. De nieuwe Apple gaat ruim over de 1000 € en als kleine ondernemer is dat veel geld.

Als Apple met een goedkoper model zou komen, waar ze naar toe lijken te gaan, wordt het echt een online platform voor ondernemers en belangrijker, een plek voor ondernemers. Een plek voor ondernemers waarbij het niet uitmaakt hoe groot je onderneming is.

IOS versus Android

Een nadeel bij het programmeren van Apps voor IOS, is dat de vrijheid minder is. Apple wil graag bepalen hoe het eruit ziet en hoe het werkt. Maar wat heel goed is van IOS, is dat alle apps gecontroleerd worden voordat ze op de App Store komen, wat bij Android helaas niet het geval is. Maar beide producten zijn van hoge kwaliteit, je kunt er bijna precies hetzelfde mee, alleen wordt het anders gebracht. Het ligt er vooral aan wat je gewend bent om te gebruiken. Dat beide Producten zo veel op elkaar lijken kun je ook zien aan hoeveel rechtszaken er zijn geweest tussen Apple en Samsung vanwege het schenden van patentrechten.

Of 2020 het jaar van Apple of Samsung wordt, is nog moeilijk te zeggen op dit moment. Het ligt eraan wat de beide giganten van plan zijn dit jaar, vooral welke nieuwe producten ze dit jaar zullen lanceren. De namen van de nieuwe producten zijn voorspelbaar, maar de nieuwe features zijn voor de meeste van ons nog een groot mysterie.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl