Multiresource
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur in Uden voor verschillende gelegenheden

Ben je van plan om een heerlijk ontspannend weekendje weg te gaan in Brabant? Boek dan een hotelkamer in het gezellige restaurant met hotel Jambon. Dit restaurant met hotel biedt je een sfeervol verblijf in het gezellige Uden. Het hotel is gelegen op een ideale plek in het hartje van de Brabantse stad. Het ligt aan het Lieve Vrouweplein wat jou een uitstekende vertreklocatie biedt voor alles wat je wilt doen. Zo ben je dichtbij alle winkels, restaurants, de bioscoop, theater Markant en de St. Petruskerk. Na een volgeplande dag ben je dan ook zo weer terug in het hotel.

Gezellige en sfeervolle zalen met een bar

Ben je op zoek naar een gezellige zaal waar je met een klein, middelgroot of groot gezelschap een feestje kunt vieren? Kies dan voor zaalverhuur in Uden van Jambon. Dit bedrijf is de expert als het gaat om zaalverhuur in Uden. Je hebt keuze uit zalen in uiteenlopende groottes. Ga voor een compleet ingerichte zaal met een bar die ideaal is voor een jubileum, verjaardag, huwelijk, receptie of personeelsfeest. Of heb je juist iets te vieren met een klein gezelschap en wil je graag voor een intieme setting gaan? Dan biedt dit bedrijf ook een private-diningroom aan om dit te vieren.

Nodig je gasten uit voor een geweldige avond in Uden

Is er een goede reden voor een feestje? Wat de gelegenheid ook is: bij restaurant met hotel Jambon in Uden ben je aan het juiste adres voor een geslaagd feestje dankzij goede zaalverhuur. Deze expert op het gebied van zaalverhuur heeft een uitgebreid aanbod van diverse zalen. Kies een zaal en arrangement naar keuze en nodig je gasten uit voor een onvergetelijke avond. Heb je al iets in gedachten? Neem dan contact op en bespreek je wensen voor het feest. De zaal zal vervolgens door het deskundige team worden aangekleed en aangepast naar je persoonlijke wensen.