Multiresource
Image default
Relatie

Zo vind jij jouw droom trouwjurk

Het is eindelijk zover, jij gaat trouwen! Er is een hoop te regelen zoals bijvoorbeeld je locatie, gastenlijst, muziek en waarschijnlijk heb je ook al veel honeymoon ideeen. Maar veel vrouwen zijn toch ook bezig met dat ene ding: de trouwjurk. Wellicht heb je jouw favoriete fashion blog er al op nageslagen, maar kom je er toch niet helemaal uit. Logisch ook, er is zoveel keus. Maar ook jij gaat jouw droomjurk vinden. We helpen je graag op weg met wat mode tips!

Ga uit van jouw unieke persoonlijkheid

Het belangrijkste is dat jij op jouw grote dag niet verkleed gaat. Kies dus niet voor een stoere jurk als je eigenlijk een romantische stijl hebt, en je hoeft ook niet voor een prinsessenjurk te gaan als je eigenlijk liever in een broekpak trouwt. Alle plaatjes van jurken kunnen soms je hoofd op hol doen slaan, dus kijk altijd naar je eigen stijl. Wat vind jij nu mooi bij jezelf?

Welke stoffen vind je eigenlijk mooi?

Wil jij een jurk met veel kant, tule, glitters of liever een eenvoudige jurk van zijde? Welke stoffen je mooi (en niet mooi!) vindt, kunnen je enorm op weg helpen bij het selecteren van jouw droomjurk. Schrijf dus op welke stoffen je aanspreken zodat je bij het zoeken van je jurk niet overweldigd raakt door het aanbod.

Welke kleuren vind jij mooi en passen bij jouw huid?

Wit is wit, toch? Nou… in de bruidsmode zijn er veel verschillende tinten wit en dan zijn er tegenwoordig ook nog de gekleurde jurken! Investeren in een kleurcoach die jou precies kan vertellen welke kleuren wel en niet bij jouw huid passen kan een uitkomst zijn. Zo weet jij precies welke kleuren jij wel en niet wilt passen. Een jurk niet beschikbaar in “jouw” kleur? Dan is het misschien sowieso niet de jurk voor jou!

Welke delen van je lichaam vind jij het mooist?

Trouwjurken komen in alle soorten en maten. Weten welke delen van jouw lichaam je wilt benadrukken helpen je bij het kiezen van het juiste silhouet.

Tijd om te shoppen!

Nu je weet waar je op moet letten bij een trouwjurk, is het tijd om te gaan shoppen. Ga naar verschillende bruidswinkels zodat je een ruim assortiment hebt om uit te kiezen. Kun je in de winkel niets vinden dat bij je past? Denk dan eens aan een coupeuse die een jurk speciaal voor jou op maat kan maken!

https://www.reisgidszomer.nl/vakantie/