Multiresource
Image default
Zorg

Zorg en ICT door Cobbler

Zorg en ICT gaan tegenwoordig hand in hand. ICT in de zorg is niet meer weg te denken uit ons leven bij onder andere huisartenpraktijken, fysiotherapiepraktijken en klinieken. Wij zijn Cobbler, wij bieden ICT ondersteuning aan huisartsen en andere zorgverleners.

Onze diensten

Wij bieden jou one-stop shopping, speciaal voor klikieken in de zorg, huisartsen en overige zorgverleners. Wij leveren, implementeren, beheren en onderhouden de oplossingen van jou als klant. Onze diensten zijn veilige en stabiele werkomgevingen.

De diensten die wij jou bieden zijn:

  • GBZ Beheer;
  • GBZ Connect;
  • GBZ Lokaal;
  • GBZ Wifi;
  • Hardware en infrastructure;
  • Hosting en ASP;
  • Storage en backup.

Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten en wat wij voor jou kunnen doen? Dan kun je het beste een kijkje op onze website nemen en contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag! Onze aanpak is zeer persoonlijk en op jou als klant gericht omdat wij zeer toegewijd en betrokken zijn bij jouw werk in de zorg.

Huisartsen Informatie Center

Wij treden op als Huisartsen Informatie Center (HIC). Dit betekent dat wij ICT oplossingen bieden voor jouw huisartsenpraktijk. Deze ICT oplossingen houden een totaal overzicht in van jouw hard- en software apparaten. Op deze manier kunnen er eventuele calamiteiten door ons service center snel op afstand worden opgelost.

Informatie Center

Ook voor jou praktijk treden wij op als Informatie Center (AIC). Wij implementeren de juiste inrichting van jouw netwerk, volgens de GBZ richtlijnen. Dit houdt in dat wij werken met adequate beveiligingsoplossingen en remote-support software.

Zo houden wij real time en middels proactieve monitoring al uw kritische apparaten in uw netwerk in de gaten.

Bijdragen aan de zorg

Het is ons doel om bij te dragen aan de zorg in Nederland. Dit doen wij door huisartsen hun werk goed te laten doen met de juiste systemen en verbindingen. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg, daardoor weet je dat je bij ons absoluut aan het juiste adres zit voor zorg en ICT.

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze diensten en pakketten? Dan kun je het best direct contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en denken met jou mee. Zo weet je precies hoe wij jou van dienst kunnen zijn en wat de voordelen voor jou zijn.

 

https://www.cobbler.nl/