Multiresource
Image default
Zorg

ZorgDirect: een eerlijke zorgverzekering

Ben je benieuwd naar de basispremie zorgverzekering 2018? Uiterlijk 12 november maken wij bekend wat de premiebedragen voor 2018 worden. Zoals ieder jaar zorgen we voor een kwalitatieve zorgverzekering en een eerlijke premie. ZorgDirect is er voor iedereen en daarom kun je bij ons, naast de basisverzekering, kiezen uit maar liefst vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Wat dacht je van een basisverzekering waarbij je alleen een losse tandartsverzekering kiest? Bij ons kun je een zorgverzekering samenstellen die echt bij je past. Wellicht heb je vragen over onze aanvullende pakketten. Je kunt een WhatsApp-bericht sturen naar 06 82 79 70 20, maar ook contact met ons opnemen via Facebook of Twitter. 

Premiekorting en vele extra’s

Naast een ruime zorgkeuze en aantrekkelijke vergoedingen kun je bij ZorgDirect rekenen op vele extra’s. Zo vind je op onze site niet alleen slimme tips en steengoede informatie over fysieke en mentale gezondheid, ook kun je genieten van aantrekkelijke premiekortingen. Ben je iemand die de zaken graag online regelt? Kies dan voor de ‘Online Gemak’ collectiviteitskorting. Mooi meegenomen!

Ruime vergoeding alternatieve geneeswijze

Het kan iedereen overkomen: pijn bij bewegen die maar niet overgaat. Als de huisarts of specialist je niet verder kan helpen, kan het zinvol zijn alternatieve geneeskunde te overwegen. Als je een zorgverzekering zoekt met een osteopaat vergoeding of misschien een vergoeding voor andere alternatieve geneeswijzen, ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Kies voor onze aanvullende verzekering Plus of Top voor een ruime vergoeding van diverse alternatieve behandelingen.

https://www.zorgdirect.nl/