Multiresource
Image default
Aanbiedingen

3 tips en tricks om je thuiskantoor zo aangenaam mogelijk te maken

Werk jij veel vanuit huis? En kun je wel wat tips en tricks gebruiken om je thuiskantoor zo aangenaam mogelijk te maken? Lees dan even verder, want in deze blog willen we je graag van drie handige tips en tricks voorzien. Tips en tricks waardoor je je beter kunt concentreren, je minder kans hebt op RSI klachten en je werk gewoon beter kunt doen. Lees snel verder!

Niet te warm, niet te koud en voldoende verse lucht

Wist je dat je ziek kunt worden wanneer je onvoldoende verse lucht krijgt? Ons lichaam heeft een continue toevoer van verse, zuurstofrijke lucht nodig om goed te kunnen functioneren. Wanneer je niet goed ventileert en alle deuren en ramen bijvoorbeeld potdicht laat zitten, kun je onder meer last krijgen van lichamelijke klachten als benauwdheid, hoofdpijn en duizeligheid. Niet alleen ventilatie is echter belangrijk, ook de omgevingstemperatuur heeft effect op ons presteren. Zorg er dan ook voor dat de temperatuur in je thuiskantoor niet te laag, maar ook zeker niet te hoog is.

Zorg dat je thuiswerkplek ‘Arbo-proof’ is

Wist je dat er voor een thuiswerkplek net zulke strenge Arboregels gelden als voor een ‘normaal’ kantoor bij jouw baas in het pand? Ook wanneer je vanuit huis werkt, is het belangrijk om je aan de Arbowetgeving te houden om zo RSI-klachten en andere klachten te voorkomen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een bureaustoel met verstelbare leuningen, een in hoogte verstelbaar bureau, een standaard voor je laptop met een los toetsenbord en een ergonomische muis. Allemaal belangrijke investeringen in je gezondheid!

Werk in optimale privacy met goede raambekleding

Privacy wanneer je aan het werk bent is wel net zo prettig. Kunnen de buren en andere voorbijgangers op straat eenvoudig bij jou naar binnen gluren? Voorkom dat ze gevoelige en vertrouwelijke informatie te zien krijgen door de inkijk te belemmeren met goede raambekleding. Voor thuiswerkkantoren zijn jaloezieën ideaal. Jaloezieën kun je net zo ver open en dicht draaien als je zelf wilt. Zo komt er wel voldoende licht naar binnen, maar geef je ‘meekijkers’ geen kans. Je bestelt ze eenvoudig en snel bij RaamDecoratieDeal.

 

https://raamdecoratiedeal.com/