Multiresource
Image default
Aanbiedingen

4 dingen die niet uit uw gereedschap collectie mogen missen

Wanneer u een echte klusser bent en u graag bouwt, dan heeft u waarschijnlijk een hele collectie aan allerlei verschillende klus tools. Bent u nieuw in de klus-it-yourself scene, dan kan uw gereedschap collectie misschien nog wel een beetje uitgebreid worden. In deze blog stellen wij een lijst op aan gereedschappen die niet mogen ontbreken uit uw collectie.

Accuboormachine

Deze boormachine is een zwaar noodzakelijke tool om bij u te hebben tijdens klusprojecten. Een accuboormachine bespaart u tijd en moeite als het gaat om het boren van gaten voor schroeven. Hij is erg handig om schroeven in timmerhout of andere materialen te boren. Het hebben van een accuboormachine scheelt tijd en een heleboel draaiende polsbewegingen waar u eigenlijk verkeerd kracht zet op uw gewrichten. Win-win zo’n accuboormachine.

Veiligheidsbril

Deze wordt nog wel vaak vergeten. Het is eigenlijk heel vanzelfsprekend dat we kunnen zien met onze ogen en dat ze gezond zijn. Tijdens het klussen komen er veel situaties voor die eigenlijk helemaal niet veilig zijn voor uw eigen ogen. Er hoeft maar een kleine splinter in te komen en u bent de sjaak. Bescherm uw ogen daarom goed tegen puin of zaagsel door een veiligheidsbril te dragen tijdens het werken aan uw bouwproject.

Lijnlaser

Een lijnlaser helpt bij het creëren van een perfect rechte lijnen. Dit is ideaal voor het recht kunnen plaatsen van bijvoorbeeld planken. Deze tool is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat u makkelijk objecten loodrecht op elkaar kunt plaatsen. Visser & Visser heeft handige lijnlasers die bij uw projecten van pas kunnen komen.

Hobbymes

Een hobbymes is klein en compact, maar super scherp. Dit mes is uitschuifbaar en de messen zijn afbreekbaar. Wanneer het mesje niet meer scherp genoeg is, kan deze zo afgebroken worden tot een nieuw scherp mes. Deze is handig om gipsplaten te snijden of om andere kleine stukken van materialen af te snijden. Voor echt precisiewerk kan dit mes niet ontbreken uit uw gereedschap collectie.

 

https://www.visserenvisser.nl/