Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Dagje strand

Dagje strand

Het is weer bijna zover, het zonnetje komt zo nu en dan alweer door en langzaam maar zeker wordt het weer wat warmer. Dat betekend maar een ding, de zomer komt er weer aan! En dat betekent zwemmen, zonnen en terrassen. Het is niet te vergelijken met Spanje of Portugal, maar Nederland zit vol met mooie stranden en plekjes om te te genieten van de zomer. Neem bijvoorbeeld onze duinen, dat vind je werkelijk waar nergens anders. In deze blog nemen we je mee naar de leukste plekjes om te genieten van de zomer en het strand in Nederland. Zodat jij niet alleen bewust wordt in wat voor prachtig land we wonen, maar ook een geweldige zomer tegemoet gaat!

 

Limburgse heuvelrug

Deze optie zie je niet vaak voorbij komen, maar een gebied zoals de Limburgse heuvelrug vindt je eigenlijk nergens anders binnen Nederland. Het is een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust kan komen. Je kan er ook prachtig wandelen. De provincie Limburg zit ook vol met prachtige natuurgebieden. Een werkelijk fenomeen wat je nergens anders binnen de Nederlandse grenzen treft.

 

Duinen

De duinen zijn zo uniek dat mensen uit heel de wereld benieuwd zijn naar deze vreemde zanderige heuvels. En wij hebben het geluk dat onze hele kust er vol mee ligt. De schiereilanden kunnen natuurlijk niet vergeten worden wanneer we het hebben over mooie gebieden in Nederland. En de duinen op onze schiereilanden zijn misschien nog wel de mooiste van ons land. Het gevoel dat je lekker uit de wind helemaal in rust kan genieten van de zon en de geluiden om je heen, alleen of met gezelschap. En een leuk feestje geven, dat kan ook prima in de duinen. Werkelijk een geweldige omgeving. De duinen liggen natuurlijk aan de zee, en tussen de zee en de duinen vind je prachtige stranden. De mooiste stranden van Nederland behandelen we hieronder verder.

 

Strand

De gehele kust van de noordzee is bedekt met prachtige zandstranden. Deze zul je vast al kennen. En als je van een dagje strand houdt weet je hoe belangrijke goede strandkleding is. Een strandjurkje wat je even snel over je zwemkleding aan kan trekken is niet te missen. Zo ga je in no time van zonnen op het strand naar een drankje aan de bar! Heb jij nog geen leuke strandkleding voor aankomende zomer? Kijk dan eens op de site van Ibizamode. Zij bieden een ruim assortiment aan kleding strand! De kans is dus groot dat er ook voor jou wat tussen zit!https://www.ibizamode.nl/