Multiresource
Image default
Telefonie

De leukste apps voor op je iphone van 2020

Op het moment dat je een nieuwe telefoon aanschaft is er altijd een moment waarop je kijkt welke apps je allemaal hebt en wilt hebben. Logisch, want je moet net zoals je huis alles opnieuw inrichten. Om de keuze wat gemakkelijker te maken vertellen wij graag over een aantal apps die je, naast de standaard Whatsapp en Snapchat apps, op je nieuwe of refurbished iPhone kunt installeren.

 

1. Wikipedia

Ben je iemand die constant op zoek gaat naar feiten en waarheden? Dan is de Wikipedia app een aanrader. Zo kun je niet alleen vrienden te slim af zijn tijdens een discussie wie nou de échte grondlegger van Europa was, maar kun je ook feiten opzoeken over de grondslag van je favoriete serie Outlander. De app is gratis te installeren via de store en een erg leuke aanvulling op je telefoon.

 

2. Pixelmator

Wil je foto’s bewerken maar vind je Photoshop een te grote investering? Dan is Pixelmator een perfect alternatief. Iedereen die wel eens geprobeerd heeft om met zijn telefoon een foto in Photoshop te bewerken weet dat dit een uitdaging is. Bij Pixelmator zijn alle functionaliteiten gericht op het gebruik van een mobiele telefoon waarbij het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Met het lage bedrag van maar €5,99 is het een kleine investering om te zorgen dat jouw Instagram wall gevuld kan worden met perfecte foto’s. 

 

3. Streaks Workouts

Wil je dit jaar voor een strakker lijf of in ieder geval wat meer in beweging zijn? Dan raad ik je aan om Streaks Workouts te downloaden. Deze app geeft je de keuze uit verschillende workouts waardoor jij op ieder moment van de dag en op iedere locatie kunt werken aan je killer body. 

Als je nog een stap verder wilt gaan met gezond leven kun je ook nog de Streaks app downloaden. Deze app helpt je met je gezonde levensstijl doorvoeren. Zo helpt hij je herinneren dat je nog een aantal glazen water op een dag moet drinken of dat je juist vaker moet gaan sporten. 

 

4. Momento

Tot slot de laatste app, de Momento app voor het vastleggen van alle bijzondere en noemenswaardige momenten in je leven. De app is een alternatief van het ouderwetse n fysieke dagboek. Dit klinkt als een hoop werk, maar de app haalt automatisch al je foto’s van social media waardoor je met een korte tekst je gebeurtenissen kunt documenteren. Ontzettend leuk als je leeft in een sneltrein en af toe wil terugblikken op je leven. Benieuwd? Download de gratis app en probeer het gewoon. Niet geschoten is altijd mis.