Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

De meest uitdagende escape room in Amsterdam

Kan jij infiltreren in de politiecel en je vriend helpen bevrijden van de beruchte sheriff? Kan jij de wereld redden van de grootste nucleaire ramp ooit? Of overleef het kroeggevecht in de Wild Joe saloon door de pistolen op tijd terug te vinden! Het zijn allemaal voorbeelden van escape rooms, aangeboden door Escape Factory. Welke escape room in Amsterdam boek jij binnenkort? Je vindt 11 verschillende uitdagingen aan de Gedempt Hamerkanaal 267. Zeven dagen per week kun je hier terecht. Heb je vragen die je op voorhand graag stelt? Bel gerust met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Combineer eten en drinken met een escape room in Amsterdam

Wist je dat je bij Escape Factory ook meer dan genoeg keuze hebt op het gebied van eten en drinken? Een spannende activiteit maakt immers hongerig. De escape room in Amsterdam verwelkomt je graag in de gezellige ruime lounge. De bar is altijd open en het personeel staat voor je klaar voor de nodige drankjes en bitterballen. Ben je op zoek naar meer dan alleen een snack? Dan kan Escape Factory een arrangement op maat voor je samenstellen. Dit kan variëren van een ontvangst met koffie of thee en gebak tot een uitgebreid 3- oesf 4- gangen diner. De locatie is geschikt voor ieder type borrel en diner, groot of klein.

Reserveer een escape room in Amsterdam online

Twee dagen voorafgaand aan jouw escape experience kun je online boeken. Gaat het om een dag weg met vrienden, het gezin of plan je dit jaar het personeelsfeest? Geef online aan met hoeveel personen je langskomt en op welk tijdstip. Wil je vanavond of morgen langskomen? Reserveer in dat geval even telefonisch. Naar welke escape room in Amsterdam gaat jouw voorkeur uit? Wanneer je twee dezelfde escape rooms voor hetzelfde tijdstip boekt, speel je automatisch een escape race. Of het nu gaat om 2 of 220 personen, er is altijd een gepast arrangement mogelijk. Kom jij binnenkort een keer langs?