Multiresource
Image default
Mode en Kleding

De onderbroeken trends van 2021

De modetrends van 2021 niet voor kleding maar wel voor onderbroeken. Ja, onderbroeken trends bestaan ook. En in dit artikel gaan we kijken naar de onderbroeken trends van 2021. Ben je benieuwd welke trend het heeft gemaakt in 2021? En wat voor heren ondergoed het meest populair is? Lees dan snel verder. 

Stoer ondergoed met een printje

2021 is het jaar van de printjes. Het bekende Nederlandse onderbroek merk Muchachomalo heeft goed op deze trend ingespeeld. Ze hebben boxershorts voor jongens, heren, dames en meisjes met hele stoere printjes. Wil je liever voor een basic onderbroek gaan? Dan hebben zij dit ook. Maar, dat is niet de trend en dat gaan we dus ook niet promoten. Met een stoer printje bedoelen wij een jungle patroon, een boxershort met dieren, een gek printje net zoals Happy Socks. Het moet opvallend zijn, je moet het trots kunnen dragen en er goed in voelen. 

 

Bamboe ondergoed

Een andere trend is dat het materiaal voor ondergoed steeds duurzamer wordt. En veel mannen vinden dit ook belangrijk. Want hoe fijn is het als je ondergoed heel lang mee gaat en er ook na het wassen gewoon goed uit ziet. En er is niks zo duurzaam dan ondergoed dat is gemaakt van bamboe. Bamboevezels zijn namelijk heel sterk en gaan daarom ook lang mee. Omdat de vezels een sterk absorptievermogen hebben blijven de onderbroeken glad zelfs na het wassen. Onderbroeken van katoen hebben dit niet en kreukelen daarom ook een stuk sneller. Ten slotte, is bamboestof ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Dus ben je een persoon die erg milieubewust is? Wacht niet te lang en haal je bamboe ondergoed vandaag nog. 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/ondergoed/