Multiresource
Image default
Aanbiedingen

De scrum tools die ieder kantoor nodig heeft

De scrum tools die ieder kantoor nodig heeft

In vrijwel ieder bedrijf zijn mensen constant op zoek naar een manier op de efficiëntie binnen het bedrijf te bevorderen. Ben jij een van die mensen? Dan hebben wij een aantal handige tools voor je. Deze tools zijn ontwikkelt om het vergaderen en overleggen binnen het team te verbeteren, wat vervolgens resulteert in betere prestaties.

 

Maak het visueel!

Om informatie goed in je op te nemen, is het belangrijk dat je het op verschillende manier binnenkrijgt. Zo wordt het begrip van de informatie groter op het moment dat je het niet alleen leest, maar ook nog eens hoort. Maak jouw projecten dan ook visueel waardoor het team goed voor ogen krijgt wat de ideeën zijn, wat er nog gedaan moet worden en waar jullie als team naar toe willen. Dit kun je doen met de tools van PATboard. Deze tools helpen jou met het visueel maken van jouw project. Daarnaast blijkt het ook zo te zijn dat een fysiek bord een team een gevoel van prestatie geeft. Je kunt op het bord taken eenvoudig verschuiven. Bijvoorbeeld van ‘To do’ naar ‘Done’. 

 

De mogelijkheden van PATboard

De tools van PATboard kun je gebruiken om zakelijke ideeën visueel te maken. Om dit op te starten heb je allereerst een projectbord nodig. Bij PATboard kun je kiezen uit glasborden en whiteboards. Deze zijn beide verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wist je dat je op de glazen variant nanocups kunt hangen? Dit zijn innovatie zuignappen die perfect zijn voor een glasbord. Voor de whiteboard variant maak je gebruik van magnetische notes. Deze kunnen na iedere sprint hergebruikt worden, ze zijn namelijk eenvoudig schoon te maken met water. Niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor het milieu!

 

Echte eyecatchers

Bij PATboard kun je alle producten aanschaffen die je nodig hebt om een scrum sessie naar een hoger niveau te tillen. Deze tools zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens goed uit. Het komt professioneel over, is overzichtelijk en draagt bij aan het werkplezier. Bekijk de website van PATboard en bekijk de mogelijkheden. Bij vragen kun je altijd contact met hun klantenservice opnemen. Zij helpen je graag verder.


https://www.patboard.com/nl/