Multiresource
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van vesten bedrukken

Vesten zijn zeer veelzijdige kledingstukken. En is een kledingstuk die je zowel als man of vrouw kunt dragen zonder raar aangekeken te worden. Ze zijn beschikbaar in heel veel verschillende dessins en met of zonder capuchon verkrijgbaar. Door deze eigenschappen zijn vesten een populair kledingstuk voor bedrijfskleding of gebruik binnen verenigingen. Bedrijfs- en verenigingskleding worden vaak voorzien van een bedrukking, om een tal van redenen. Welke redenen dit zoal zijn, lees je hieronder. Net als aanvullende redenen waarom juist voor een vest wordt gekozen, en niet een trui of poloshirt.

Waarom een vest?

Warm en comfortabel

Een vest is lekker warm. Je kunt er met alle bewegingsvrijheid mee aan de slag. Daarnaast geeft het de extra warmte waar je naar verlangt. Er zijn dunne en dikke vesten verkrijgbaar, gemaakt van diverse materialen. Een extra warm vest is gemaakt van fleece, een materiaal dat warmte nog beter vasthoudt. 

Een vest kan je bijna ieder seizoen aan

Lente: check, Zomer: check, herst: check, winter: check. In elk seizoen zou je een vest aan kunnen doen. Waar een vest het beste tot zijn recht komt is tijdens de seizoenen met wisselende of koude temperaturen. Zoals de lente, herfst en de winter. Echter kun je een vest ook prima in de zomer dragen. Vooral in de late avond en nacht kan een vest het nodige comfort bieden, omdat het dan net te koud wordt om in een t-shirt rond te lopen.

Informele uitstraling

Een vest is lekker informeel. Geen statig gedoe. Hierbij zullen medewerkers van iedere afkomst, zich in thuis voelen. Het zorgt ervoor dat medewerkers zich vrij en gelijkwaardig voelen. Ten opzichte van een werkblouse, wordt er minder autoritair en meer vredelievend met elkaar omgegaan. 

Makkelijk aan en uit te doen

Van al het werken en bewegen kun je het behoorlijk warm krijgen. Een vest uitdoen is hierbij supersimpel, en verreweg het makkelijkste kledingstuk om uit te doen. Zip de rits naar beneden en haal je armen uit dit kledingstuk. Done, je kunt weer lekker aan de slag zonder dat je last hebt van de warmte. Een vest aan en uitdoen is bovendien in alle culturen maatschappelijk geaccepteerd, waar het uitdoen van andere kleding zoals een poloshirt of werkblouse als provocerend kan worden gezien. 

Waarom kiezen voor bedrukken?

Nu je weet waarom je het beste kunt kiezen voor een vest als bedrijfskleding, gaan we in waarom je deze moet voorzien van je bedrijfslogo. Laat deze vesten bedrukken door een specialist in bedrukken en borduursels. 

Zorgt voor herkenbaarheid 

Een bedrukt vest, voorzien van uw bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid. Je ziet van ver af wie uw medewerkers zijn. Ook zorgt dit voor herkenbaarheid van buitenaf. Hierdoor zullen andere mensen eerder geneigd zijn om op een medewerker af te stappen wanneer men iets meer over het bedrijf of de dienstverlening van het bedrijf wil weten. Denk hierbij aan de klant van een supermarkt die vraagt waar de chocolade gevonden kan worden in de winkel. Herkenbaarheid zorgt ervoor dat er meer interactie komt van buitenaf. De herkenbaarheid van buitenaf zorgt voor extra corporate branding. De ervaring die je klant heeft met jouw personeel, evenals de stijl en uitstraling van de bedrijfskleding, dragen bij aan de merkperceptie van de klant tegenover jouw merk. 

Als onderdeel van de bedrijfsidentiteit 

Verder dient een bedrukt vest ook als middel voor verdere saamhorigheid binnen het bedrijf. De uitstraling van de vesten, die voor iedereen hetzelfde is, draagt bij aan corporate identiteit. Men gaat zich hiermee identificeren. De kleding heeft voor een deel impact op hoe werknemers jouw bedrijf ervaren. Omdat iedereen dezelfde kleding draagt, worden sociale en culturele verschillen weggenomen. Waardoor er beter wordt samen gewerkt en men elkaar met meer respect en vertrouwen behandelt. Iedereen is meer gelijk aan elkaar, en onderdeel van het grotere geheel. Het bedrijf of vereniging.  

https://www.hurricane.nl/