Multiresource
Image default
Vakantie

Die onvergetelijke vakantie beleeft u hier

Om precies te zijn in Limburg! Want deze provincie leent zich uitstekend voor een heerlijke zomervakantie met voor ieder wat wils. De kinderen vermaken zich met alle sport- spel en vermaak op het vakantiepark in Limburg, terwijl u wellicht een boekje leest op uw eigen veranda of de fiets pakt voor een tochtje door de prachtige omgeving. Eén ding is zeker, het hele gezin kan hier uit de voeten voor een onvergetelijke vakantie.

Limburg heeft het

Ooit erover gedacht om uw vakantie met het gezin gewoon in Nederland te vieren? Of kent u Limburg niet goed genoeg om te weten dat het alles heeft voor de perfecte vakantie? Daar denkt u na deze zomer wellicht heel anders over. Er is namelijk een grote kans dat u betoverd raakt door het heuvelachtige landschap, met een lach terugdenkt aan de Limburgse gemoedelijkheid en wellicht nog eens teruggaat om een van de prachtige steden in de directe omgeving opnieuw te bezoeken. In Limburg waant u zich in het buitenland, maar met minder reistijd. Het grote voordeel is namelijk dat u voor deze ervaring niet het vliegtuig hoeft te pakken. Zeker met kleine kinderen is het heerlijke om een afstand af te leggen die goed te overzien is. U pakt ’s morgens uw koffer en een paar uur later duikt u in uw fris opgemaakte bed van uw glampingtent. Of in een lodge, chalet of stacaravan natuurlijk. De manier van overnachten kiest u helemaal zelf.

Kijkje nemen?

We moeten dus in Limburg zijn en het liefst bij een vakantiepark. Daarvan zijn er in deze regio voldoende, maar vrijwel geen enkele is zo luxe en uitgebreid als De Leistert. Dit park biedt namelijk alle faciliteiten voor een topvakantie. Denk aan veel uiteenlopende mogelijkheden om te overnachten, zeer uitgebreide sport- en spelfaciliteiten en natuurlijk sanitaire voorzieningen van de beste kwaliteit. Hadden we het al over het subtropisch zwembad, de indoor speeljungle en het professionele recreatieteam gehad? Misschien is het een goed idee om zelf eens een kijkje te nemen. Een laatste tip? Boek tijdig, want inmiddels weten meer gezinnen De Leistert te vinden.

https://www.leistert.nl/nl/vakantie-limburg/183/Camping-Limburg