Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe je gekleed moet gaan op een warme zomerdag naar kantoor

Dit is hoe je gekleed moet gaan op een warme zomerdag naar kantoor

Hoe warm kan het echt worden op het werk voordat het tijd is om klassieke kantoor- en bedrijfskleding in te ruilen voor koele zomerkleding op kantoor? Wij mogen van geluk spreken dat wij ons deze vraag zelden hoeven te stellen in ons koude kikker landje, waar de temperatuur in de zomermaanden zelden boven de 30 graden komt. We weten echter ook dat de hittegolf soms zonder waarschuwing toeslaat en dat we op kantoor plots aangepaste koele zomerkleding nodig hebben. Niemand van ons wil immers in bezwete kleren naar kantoor of een vergadering stappen.

Representatieve en coole zomerkleding hoeft echter geen kunst te zijn, wij helpen u de juiste stijl op kantoor te vinden. Ibizamode begeleidt je met concrete tips en adviezen en zet zowel geschikte als alternatieve kantoor kleding op een rij om deze zomer in te investeren.

 

Het belang van de juiste zomerse kantoor kleding 

Hoewel veel bedrijven in Nederland een relatief relaxte houding hebben ten opzichte van het kleden voor het werk, kan de komst van de zomer voor degenen die in een meer formele omgeving werken hopeloos aanvoelen als het gaat om de juiste zomerkleding voor op kantoor. Als de temperatuur stijgt, kan het verleidelijk zijn om het blousje en de kantoorschoenen in te ruilen voor T-shirts en slippers. Maar dat het zomer is, betekent niet dat het tijd is voor een vakantie van professionalisme.

Laat hoe je je kleedt op het werk je geen toekomstige carrièrekansen kosten – je imago bestaat 12 maanden per jaar, dus je kunt geen concessies doen aan stijl alleen omdat het zomer is. En onthoud: je kleedt je niet voor je werk om een modestatement te maken, je kleedt je om een professionele indruk te maken, vooral tijdens een sollicitatiegesprek of als je nieuw bent op het werk. Het is daarom belangrijk dat je een balans vindt tussen wat fijn aanzit in de zomer en wat past bij de omgeving waarin je werkt. Bij Ibizamode helpen ze je graag verder aan nieuwe zomerkleding! Een mooie rok of passende zomer jurk zit erg lekker en kan er best professioneel uitzien. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het boven op het feit dat professioneel uitzien belangrijk is het goed uitvoeren van je werk ook belangrijk is. Dat kun je natuurlijk alleen wanneer je ook lekker in je vel zit. Trek dus wel altijd iets aan waar jij je lekker in voelt! 

 

https://www.ibizamode.nl/