Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Drie populaire massagestijlen

Misschien ervaar jij een vorm van stress. Dat is niet fijn, maar gelukkig zijn er wel dingen die je er mee kunnen helpen. Eén van die dingen is om af en toe een heerlijke massage te nemen. Maar, massages zijn er in vele soorten en stijlen. Welke past nou het best bij jou? In deze blog zullen wij drie massagestijlen uitlichten, zodat jij deze keuze makkelijker kan maken!

  1. Zweedse massage

De meest populaire massagestijl is de Zweedse massage. Als jij naar een wellnesscentrum gaat waar niet anders vermeldt staat, zul jij vrijwel altijd een Zweedse massage krijgen. Deze massagestijl wordt gekenmerkt door vrij simpele bewegingen; eigenlijk is een Zweedse massage de standaardmassage. Met behulp van olie of lotion, worden er slagen over het hele lichaam gemaakt, zodat je spieren zich meer kunnen ontspannen. Zweedse massages zijn dus erg geschikt tegen stress.

  1. Hot Stones

De Hot Stones massagestijl is een massage stijl wiens naam veel weggeeft: er wordt gebruik van hete stenen tijdens het masseren. Deze stenen zijn gemaakt van basalt. Dit is een vulkanisch gesteente wat warmte goed vasthoudt. Door hete stenen op jouw huid aan te brengen, kunnen spieren zich makkelijker ontspannen. Het zal voor de masseur/masseuse hierdoor makkelijk zijn om jou succesvol te masseren. 

  1. Thaise massage

Waar bij de vorige twee massagestijlen jij zelf vrij weinig hoeft uit te voeren, wordt er bij de Thaise massage van jou verwacht dat je actief meedoet. Deze massagestijl bestaat namelijk niet uit puur een massage, maar ook yoga en stretching. Het massagegedeelte vindt hier vooral plaats tijdens het uitvoeren van de yoga. Hierdoor is de Thaise massage een perfecte manier om energie kwijt te raken. Deze massagestijl is ook goed voor verschillende andere lichaamsprocessen, zoals bijvoorbeeld de verbetering van het evenwicht.

Thuis masseren

Wil jij graag thuis masseren, of gemasseerd worden? Dat is een goed plan, maar zorg er wel voor dat jij thuis de best mogelijke massagebank hebt. Dit kan namelijk de kwaliteit van de massage enorm doen toenemen, omdat de juiste massagebank helpt bij het creëren van comfort tijdens de massage. Ben jij geïnteresseerd in een massagebank? Neem dan eens een kijkje op de website van Bellezi! Hier vind jij een ruim aanbod in massagebanken: de perfecte voor jou zit er gegarandeerd tussen! 

 

https://www.bellezi.nl/