Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Een gezondere levensstijl? Kies voor een personal trainer!

Een gezondere levensstijl? Kies voor een personal trainer!

Een personal trainer kan je op veel manieren helpen. Hij kan jou bijvoorbeeld helpen met jouw doelstellingen voor gewichtsverlies en jou laten zien hoe de veranderingen in je huidige levensstijl kunt aanbrengen die zullen leiden succes bij het afvallen. Hij kan je ook helpen met jouw doel om spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen en jou helpen met het doel om je conditie te verbeteren en gezond te blijven door middel van regelmatige trainingsroutines en trainingen. Bij Ready2Change kan je verschillende programma’s volgen die jou zullen helpen bij het sporten of het afvallen!

2. Je zoekt grenzen op

Een goede personal trainer weet een balans te vinden tussen wat je nu kan en waar je naartoe moet. Het is niet zo dat dit vanzelf gaat. Je zult de grens op moeten zoeken om resultaat te behalen. Altijd trainen op het niveau wat je kan, zorgt niet voor vooruitgang. Dat is de reden waarom het trainen in de sportschool op een gegeven moment gaat vervelen. Door de intensiteit van de oefeningen op elkaar af te stemmen, verleg je grenzen (wissel zware oefeningen af met wat makkelijkere oefeningen). Het lichaam raakt na verloop van tijd gewend aan de intensiteit en kan daardoor steeds iets meer aan. 

 

Ready2Change: de personal trainer van Leeuwarden 

Ready2Change is er niet alleen voor jou tijdens de training, maar ook daarbuiten als je dit nodig hebt. Ze zijn niet alleen personal trainer of drill-instructor aan de zijlijn maar een trainingsmaatje en coach die je verder helpt. Ready2Change is ontstaan vanuit hobby, liefde voor de sport en de behoefte om mensen te helpen. Ze werken onafhankelijk van sportscholen dus je bent nooit verplicht om naast de personal training een abonnement op de sportschool af te nemen.

Voor ieder wat wils

Ready2Change biedt een breed aanbod aan trainingen gericht op blijvend resultaat met volledige aandacht voor jouw doelen en gezondheid. Voor iedere doelgroep hebben ze een trainingsprogramma ontwikkeld. Van personal training, voedingsadvies tot aan verantwoord afvallen, het is allemaal mogelijk bijReady2Change.  Daarnaast zijn er op de website van Ready2Change een groot assortiment aan gezonde en heerlijke recepten  te vinden die jou zullen helpen bij een gezonde levensstijl!

 

Meer weten?

Personal training is maatwerk. Welk traject bij jou past en wat dat precies kost is afhankelijk van je uitgangssituatie en je doel. Wil jij weten wat een maatwerktraject personal training bij jou past en kost? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Na dit gesprek krijg je een maatwerkadvies voor personal training in je mail zodat je alle informatie in je op kan nemen en een besluit kan nemen. Contact opnemen met Ready2Change kan telefonisch of via het contactformulier die te vinden is op de website.

 

https://ready2change.nl/