Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Een kop en schotel bedrukken heeft verschillende voordelen

Een kop en schotel bedrukken is de perfecte manier om je servies wat specialer te maken. Het ziet er namelijk een stuk beter uit dan de standaard gebroken witten kopjes. Daarnaast maakt bijna iedereen foto’s van het mooie eten wat ze geserveerd krijgen. Hoe tof is het dan als jouw logo of slogan achter op de foto gefotografeerd is, op deze manier zien meer mensen het eten en jouw logo op social media. Hier door heb je gratis naamsbekendheid. Wil je meer weten over het bedrukken van een kop en schotel? Lees dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog.

 

Hoe je een kop en schotel kan bedrukken

Een kop en schotel is niet het populairste product wat bedrukt wordt. Een mok bedrukken wordt het vaakst gedaan. Veel bedrijven hebben vaak klanten op bezoek en personeel dat koffie drinkt, koffiekoppen met het logo of slogan van het eigen bedrijf zijn daarom ideaal. Maar naast deze producten zijn er meerdere producten die bedrukt kunnen worden. Denk aan; borden, glazen, waterflessen, snoeppotten en servies. Op deze manier komt het logo van jouw bedrijf overal op terug en heb je een mooi geheel. Denk er dus eens over na om een kop en schotel bedrukken.

 

De verschillende materialen

Verschillende producten laten bedrukken is harstikke handig, maar denk wel eerst na over de verschillende opties. Er zijn namelijk verschillende materialen waar je uit kunt kiezen, op deze manier weet je zeker dat je servies bedrukt wordt wat helemaal naar jouw wens is. Elk materiaal is namelijk anders, waardoor de bedrukking er ook anders uit ziet. Porselein is bijvoorbeeld heel gemakkelijk materiaal, het is sterk en verkleurt bijna niet. Met porselein service weet je zeker dat je servies hebt van de beste kwaliteit.

Servies laten bedrukken

Wil je graag een kop en schotel laten bedrukken voor bijvoorbeeld jouw bedrijf? Dat kan! De partij Riké heeft een ruim assortiment, waardoor er zeker iets tussen moet zitten. Wil je meer weten? Neem dan gerust een kijkje op de website.

 

https://www.rikegroup.com/