Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

Een mooie portfolio maken

Veel bedrijven werken met losse mappen waarin diverse belangrijke documenten in opgeslagen worden. Een zogeheten portfolio maken van een bepaald onderwerp is dan een belangrijke stap. Wanneer een bepaalde opdracht echt gaat lukken is het mooi om dit in een boekwerk te kunnen verwerken. Via Bookadew is het mogelijk om dit uit te kunnen voeren. Het enige wat jij hoeft te doen, is om de nodige documentatie aan te leveren en zij zorgen voor de rest. Natuurlijk is het mogelijk om van te voren al te weten hoeveel een boek gaat kosten. Je kan hiervoor de prijzen calculator gebruiken. Stap voor stap voor je hier de gegevens in. Je krijgt na het invoeren van alle gegevens het bedrag te zien wat je uiteindelijk moet gaan betalen.

 

Meerdere opties mogelijk

Behalve het kiezen van een kaft, is het ook mogelijk om het papiersoort uit te zoeken. Ook kan er een keuze gemaakt worden om er schutblad in te plaatsen. Een foliedruk op de kaft gezet worden, bestaat ook uit de opties, deze kan in de kleuren goud of zilver.

Eigenlijk zijn er heel veel opties om jouw portefeuille zo mooi mogelijk te maken. Uiteindelijk krijg je een fraaie map waar alle bijzondere opdrachten in staan. Met één oogopslag is het mogelijk om deze in te zien.

Wil jij meer weten over Bookadew, neem dan snel een kijkje op deze website.