Multiresource
Image default
Vakantie

Een natuurcamping op de Veluwe met bijzondere voorzieningen, wat wil je nog meer?

Genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe tijdens een verblijf op een mooie natuurcamping, dat klinkt toch heerlijk? En deze natuurcamping heeft verschillende bijzondere voorzieningen voor je. Dat is waarom je gaat overnachten bij Camping het Vossenhol. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. Genoeg redenen om te verblijven op de prachtige natuurcamping in de Veluwe: Camping het Vossenhol

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

De perfecte manier om van de mooie omgeving van de Veluwe te genieten is op een camping. Een luxe manier om dit te doen is met een plekje op een glamping. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Altijd al in een originele Mongoolse Yurt willen verblijven? Dit is je kans! Bij Camping het Vossenhol, een natuurcamping op de Veluwe, is het mogelijk. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent.