Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Een natuurlijke manier van wimperextensions in Oldenzaal aanbrengen

Het aanbrengen van wimperextensions in Oldenzaal wordt steeds vaker gedaan. Het is een bekende manier van meer volume creëren in je wimpers en een beter uitkomst van je ogen te bewerkstelligen. Maar veel mensen durven toch geen wimperextensions in Oldenzaal aan te laten brengen, in de angst dat de huidige wimpers hier niet sterk genoeg. Voor zijn en zullen afbreken en dat je dan nadat de wimperextensions in Oldenzaal worden verwijderd geen wimpers meer over hebt. Daar hoef je absluut niet bang voor te zijn, want de wimperextensions in Oldenzaal die worden aangebracht zijn al veel vaker aangebracht op andere cliënten en zij hebben allemaal hun wimpers nog. 

Grondige testen op de wimpers

Daarnaast zijn de wimperextensions in Oldenzaal allemaal grondig getest en bevatten alleen maar materialen die natuurlijk zijn en geen schade aan je wimpers, ogen of huid kunnen aanbrengen. Wel zijn de wimperextensions in Oldenzaal allemaal afkomstig uit Europese landen en zijn deze niet op dieren getest. Dit wordt vaak gedaan met dergelijke producten, maar deze salon heeft er bewust voor gekozen om producten te gebruiken die volledig vrij zijn van dierproven. 

Een bijzondere techniek

Er wordt een heel bijzondere techniek gebruikt voor het aanbrengen van de wimperextensions in Oldenzaal. Want deze worden allemaal een voor een aangebracht. Dat betekent dus dat iedere wimper apart wordt vastgezet op jouw huidige wimpers, zodat er een heel natuurlijk effect kan worden bereikt. Hiermee zorg je ervoor dat de wimpers niet tegen elkaar kunnen gaan plakken en het niet van echt te onderscheiden valt. Deze speciale behandeling van de wimperextensions in Oldenzaal vraagt wel wat meer van je tijd. Dat is logisch, want omdat ieder haartje los moet worden aangebracht, zal dit op een zorgvuldige manier worden gedaan bij beide ogen en soms ook nog eens aan de onderkant van de ogen.