Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Een professionele behandeling bij Van Lennep Kliniek

Stoor je je aan rimpels in het gelaat, bijvoorbeeld rond de ogen, of je mond? Voor effectieve rimpelbehandelingen ben je welkom bij Van Lennep Kliniek. Er zijn twee locaties: de Frederikstraat 70 in Den Haag en De Kempenaerstraat 9 in Oegstgeest. Van Lennep is een professionele kliniek voor huidverbetering. De cosmetisch artsen en huidtherapeuten helpen je de beste versie van jezelf te worden!

Botox of fillers?

Bij rimpels kunnen diverse behandelingen effectief zijn. De arts zal samen met je een behandelplan opstellen. Dit behandelplan kan bestaan uit een botox behandeling, een fillerbehandeling of een combinatie. Wil je liever een behandeling zonder naalden? Verdiep je dan eens in HydraFacial. Ook behandelingen met laser kunnen het juiste resultaat bieden.

Betrouwbare laser

De laserbehandeling lichten we graag verder toe. Een behandeling met de medische laser, klasse 4 is uiterst betrouwbaar. Met name in het geval van pigmentvlekjes, striae, acne, rosacea, rimpels en couperose blijkt laseren effectief. De vlekken/littekens verminderen aanzienlijk en verdwijnen soms zelfs helemaal. Tegelijkertijd ziet de huid als geheel er een stuk jonger en gezonder uit.

Hoe het werkt? Het laserapparaat zorgt voor een optimale stimulering van de opperhuid en tegelijkertijd wordt er nieuw collageen gevormd in de lederhuid. Je huid oogt niet alleen frisser, maar is ook daadwerkelijk elastischer. Over deze en andere behandelingen valt eindeloos veel te vertellen.

Blog voor persoonlijke verhalen

Graag verwijzen we je door naar het online blog van de Van Lennep Kliniek. Je vindt er interessante artikelen over de impact van zon op je huid, HydraFacial behandelingen, de persoonlijke trainingen van cosmetisch arts Ludy Holst en Zo Skin Health producten. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen, abonneer je dan op de nieuwsbrief van de Van Lennep Kliniek.

Gratis goed advies

Wil langskomen voor goed advies? Dit is overigens helemaal kosteloos! Je kunt even binnenstappen of een afspraak maken. Den Haag is op maandag geopend tussen 12.30 en 21.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur. In Oegstgeest kun je iedere dinsdag en vrijdag terecht van 09.30 tot 17.30 uur en donderdagen op afspraak. Het telefoonnummer van de Van Lennep Kliniek -beide locaties- is 070-737 00 88. Je kunt overigens ook het online contactformulier invullen voor een intake-afspraak.

https://www.vanlennepkliniek.nl/