Multiresource
Image default
Mode en Kleding

Een trouwkostuum voor heren makkelijk gevonden bij Topsuits

Je vriendin en toekomstige vrouw is al jaren het hele internet af aan het zoeken, op zoek naar dé perfecte trouwjurk. Ze weet precies wat ze aan wilt op de grote dag en heeft de jurk misschien wel al in de kast hangen. Maar jij, jij hebt geen flauw idee. Topsuits helpt je uit de brand tijdens de zoektocht naar een trouwkostuum. De bruidegom staat misschien niet zo in het middelpunt als de bruid *knipoog*, maar zeker niet minder belangrijk.

 

Trouwkostuum trends voor heren

 

Je kunt natuurlijk het meest simpele zwarte pak kiezen, maar je kunt ook het trouwkostuum net een tikkeltje spannender maken met een van de trouwkostuum trends voor heren. Elk jaar duiken er weer verschillende trends op, op gebied van trouwkleding. Om je heel wat zoekwerk te besparen zijn in deze blogs de nieuwste trends voor jou op een rijtje gezet.

 

–          Een 3-delig trouwkostuum voor heren

In vergelijking met het “normale” traditionele pak, is dat een driedelig trouwkostuum voor heren écht uniek is. De reden hiervan is dat niet veel mannen deze pakken dragen. Je zou zelfs kunnen spelen met kleuren als je dit kostuum draagt, zo zou je de kleur van het vestje kunnen matchen met de accentkleur van jullie bruiloft.

 

–          Slim fit trouwkostuum

Het zou kunnen dat je het niet fijn vindt zitten als het kostuum wat losser zit, hier is een oplossing voor. Er zijn veel verschillende prachtige slim fit pakken die goed aansluiten op je lichaam. Ben je een wat dunnere of juist gespierde man, dan is dit hét pak voor jou.

 

Haal al het geld uit je kostuum bij Topsuits

 

Toch zonde van het geld eigenlijk: een pak kopen die je maar één dag aandoet, toch? Kies een trouwkostuum dat na jullie bruiloft ook door kan als business kostuum. Hoe slim is dat? Zo zie je er goed uit op je bruiloft, maar heb je ook een kwalitatief goed kostuum in de kast hangen om zakelijk te dragen. Topsuits kan je helpen in de zoektocht naar een mooi kostuum, wat je nog jaren kunt gebruiken.

https://www.topsuits.be/trouwkostuum/