Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Een vrachtwagen huren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Heeft u binnenkort een grote klus waarbij u veel spullen moet vervoeren van de ene plek naar de andere plek? Dan heeft u vast niet genoeg aan een gewone personenauto. Daar passen namelijk weinig spullen in. Ook zou u geen grote spullen kunnen vervoeren. Wist u dat u gemakkelijk een vrachtwagen kunt huren? Op deze manier kunt alle spullen in één keer meenemen, bovendien kunnen er ook grote spullen in kwijt! Dit scheelt u vaak op en neer rijden en dus scheelt het u ook veel benzine! Op de website van de partij Bultman staan verschillende vrachtwagens die u kunt huren! Wel moet u er op letten dat u een C rijbewijs of een Code 95 nodig hebt om de vrachtwagen te mogen besturen. Wilt u meer weten over een vrachtwagen huren bij Bultman? U lees het hier!

Diverse vrachtwagens

Bij Bultman kunt u diverse vrachtwagens vinden. Op de website staat bij elke vrachtwagen een lijst met de specificaties en de kenmerken. Er zijn drie verschillende vrachtwagens die u kunt huren. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u de vrachtwagen ophalen bij een van de vestigingen van Bultman. Deze vestigingen zitten in Apeldoorn, Deventer en Harderwijk. Op deze manier hoeft u niet het hele land door te rijden om de vrachtwagen op te halen! Heeft u de vrachtwagen langer dan een dag nodig? Dat kan ook bij Bultman! Bovendien krijgt u de eerst 100 kilometer gratis wanneer u een vrachtwagen huurt!

Ee vrachtwagen huren

De vrachtwagens van Bultman zijn erg eenvoudig te huren. Wanneer u een vrachtwagen heeft gekozen om te huren, kunt u deze dus ophalen bij een door u gekozen vestiging. Deze kunt u dan ook weer terugbrengen bij een vestiging naar keuze. Heeft u nog wat vragen over het huren van een vrachtwagen? Of komt u niet helemaal uit het bestelproces? Schroom dan niet om de klantenservice van Bultman te bellen, de specialisten helpen u graag verder! Ook geven ze u graag advies, zodat u de juiste vrachtwagen voor uw klus huurt!

 

https://www.bultman.nl/