Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort trouwen? Houd je bruiloft dan in deze Oud-Engelse stijl!

Ga je binnenkort trouwen? Houd je bruiloft dan in deze Oud-Engelse stijl!

Misschien heb je het in een film gezien. In het oud-Engels wordt gezegd dat bruiden vier voorwerpen dragen op hun bruiloft. “Something old, something new, something borrowed, something blue” is hoe deze uitdrukking correct wordt weergegeven. Maar waarom? Dat zal ik in mijn blog uitleggen.

Iets ouds

Het dragen van kleding uit het verleden suggereert dat je bereid bent om verder te gaan en je te concentreren op de toekomst. U kunt dit bijvoorbeeld tot uitdrukking brengen door het dragen van sieraden van uw familie of van uw vader of grootmoeder.

Iets nieuws

Door met je geliefde te trouwen, begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Jij en je partner kijken naar de toekomst en gaan de toekomst ook al een beetje inplannen. Om dit tijdens de bruiloft uit te drukken, kun je ervoor kiezen om gloednieuwe sieraden of kleding te dragen. Ook hiervoor is het dragen van een gloednieuwe jurk een hele goede optie. Een kleine tip: op zoek naar trouwjurken in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij Bruidsmodeoutlet.nl!

Iets geleends

Natuurlijk, je kunt niets alleen bereiken. Je hebt veel geleerd van je ouders, broers en zussen, vrienden of familieleden. Door hier aandacht aan te besteden, laat je zien dat dit een prioriteit voor je is tijdens de bruiloft.

Iets blauws

Blauw is een moeilijke kleur om te matchen. Want, draag je een blauw trouwpak? Of blauwe schoenen? Het mag natuurlijk geen mismatch zijn met je favoriete dag van het jaar. Kies dus iets bescheidens in de tint blauw: misschien een blauwe roos of blauwe sokken.

 

https://bruidsmodeoutlet.com/