Multiresource
Image default
Vakantie

Ga op avontuur met een rondreis door Bali en Java of Sri Lanka

Wilt u graag op avontuur? U heeft zoveel mogelijkheden verspreid over de hele wereld. Wat dacht u van een rondreis door Bali en Java? Of als u graag met uw kinderen op pad wilt, een rondreis door Sri Lanka? Deze locaties zijn zeker het bezoeken waard. U leert andere culturen kennen en ontdekt prachtige natuurgebieden. Original Asia is een bedrijf dat u helpt de ideale rondreis samen te stellen. Als u een rondreis door Sri Lanka maakt met uw kinderen, dan kunt u deze bijvoorbeeld afsluiten met een bezoek aan de Malediven. Stel uw reis samen via dit bureau en u weet zeker dat u een onvergetelijke vakantie beleeft.

Ontdek het prachtige Indonesië en boek een rondreis door Bali en Java

Indonesië is een prachtig land. Het heeft veel bijzondere plekken die elk de moeite waard zijn om te bezoeken. Met een rondreis door Bali en Java ontdekt u in een rustig tempo prachtige plekken in het land. Bezoek het indrukwekkende Borobudur in Midden-Java bijvoorbeeld. Dit is het grootste boeddhistische monument in de wereld. U kunt ook kiezen om prachtige tempels en steden te bezoeken. Of neem een kijkje bij een adembenemende vulkaan, de Bromo. U zult de ervaring nooit meer vergeten. In Bali kunt u heerlijk snorkelen, zwemmen met dolfijnen, de iconische rijstvelden bezoeken of Monkey Forest bezoeken. Een rondreis door Bali en Java is dus zeker een aanrader en de moeite waard.

Een rondreis door Sri Lanka uitstekend te doen met kinderen

Een rondreis met uw kinderen door Sri Lanka en de Malediven is een uitstekende mogelijkheid. Veel mensen twijfelen of een rondreis met kinderen wel te doen. Dat is het zeker. Laat u er niet door tegenhouden. Ook met de kinderen is er zoveel te zien in Sri Lanka tijdens uw rondreis. Ontdek de bijzondere mix van cultuur en natuur. Bezoek prachtige ruïnes, tempels en oude koningssteden. Ga naar een olifantenopvang en geef deze imposante dieren te eten en geef ze een bad! Maak een prachtige treinreis door bergen en valleien. In de Malediven neemt u een duik in kraakhelder water en geniet u van een paradijs op aarde. Wilt u meer weten over de rondreis door Sri Lanka met uw kinderen of door Bali en Java? Neem dan contact op met Original Asia. Wacht niet langer en stel uw ideale rondreis samen!