Multiresource
Image default
Rechten

Gebruiksvriendelijke software voor elk advocatenkantoor

Wanneer u een advocatenkantoor heeft of verantwoordelijkheid draagt voor de administratie van het kantoor wilt u een applicatie die gemakkelijk in gebruik is en alle mogelijkheden draagt om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. AdvocaatCentraal is een administratieve software applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de advocatuur. Deze geavanceerde software voor advocaten is erg gebruiksvriendelijk en bevat basisfuncties zoals relatie- en dossierbeheer, urenregistratie en declaratie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om extra functies toe te voegen specifiek interessant voor uw werkzaamheden. De applicatie is ook te gebruiken op mobiele apparaten, zodat u gemakkelijk zaken kunt regelen terwijl u onderweg bent.

Veiligheid staat voorop bij deze software voor een advocatenkantoor

De veiligheid van een applicatie voor de advocatuur branche staat natuurlijk voorop. AdvocaatCentraal maakt altijd gebruik van een versleutelde verbinding, ze werken met een ISO gecertificeerde provider en van al uw gegevens wordt dagelijks een back-up gemaakt. Zo wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd en gaan er geen gegevens verloren. U kunt altijd gebruik maken van ondersteuning in gebruik van de applicatie via de helpdesk. Deze zijn op kantooruren zowel telefonisch als per email beschikbaar.

Software voor uw advocatenkantoor is nergens zo voordelig

Voor het gebruik van AdvocaatCentraal hoeft u geen kostbare licentie aan te schaffen. U betaald een goede prijs voor een jaarabonnement, welke gemiddeld 70% lager zijn dan die van andere traditionele software applicaties voor de advocatuur. AdvocaatCentraal biedt een overzichtelijk compleet digitaal dossier waar alles in te vinden is. Brieven, pleitnota’s, dagvaardingen en e-mail correspondentie staat hiermee allemaal op één plek. Dit maakt uw werk een stuk gemakkelijker. Hiermee bespaart u dus geld én tijd. Heeft u vragen over de applicatie en de mogelijkheden hiervan? Neem dan telefonisch contact op met AdvocaatCentraal en ze leggen u graag voor wat de mogelijkheden van deze handige software voor advocatuur is.