Multiresource
Image default
Aanbiedingen

GEVOERDE GORDIJNEN? WAT ZIJN DAT?

Benieuwd wat gordijnen met voering voor jouw interieur kunnen doen? Wil je nog langer en beter genieten van de nieuwe gordijnen? Je bent toe aan een nieuwe sfeer of interieur? Misschien ben je onlangs op jezelf gaan wonen of verhuisd?

Vind je het niet prettig dat Jan en alleman bij jou naar binnen kijkt? 

Zomaar wat goede argumenten om eens naar de gordijnen te kijken. Gordijnen zijn eigenlijk ontzettend belangrijk voor de juiste sfeer in de ruimte, maar wist je dat gordijnen nog veel meer voordelen hebben. En om hier optimaal van te genieten, raden wij je aan om zeker een voering achter de gordijnen te overwegen.

Met een gordijnvoering kun je de isolatie en akoestiek verhogen. Je kunt met de voering zorgen dat het gordijn langer meegaat, maar ook kun je doormiddel van de voering de gordijnen aan al jouw wensen aanpassen.

Voor een slaapkamer kies je een lekker donker makende en verduisterende voering. Zo kun je  door het sluiten van de gordijnen de slaapkamer donker maken, maar ook de warmte en kou langer buiten houden.

Benieuwd wat voering voor jou kan doen of überhaupt nieuwsgierig naar leuke, nieuwe raamdecoratie? Lees dan hier lekker verder: 123Gordijn.

 

BIJPASSEND OF LICHTE KLEUR GORDIJNVOERING 

De meeste kozijnen zijn wit of crèmekleurig geschilderd aan de buitenkant van de woning, waardoor het rust geeft voor het straatbeeld om de gordijnen mooi in een lichte kleur af te werken aan de straatzijde. Welke kleur je ook kiest, zo zorg je niet alleen dat de gordijnen langer zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf. De gordijnen zullen minder snel verkleuren. De voering dient als een extra beschermlaag voor Uv-licht. Wil je liever een bijpassende kleur voering bij de gordijnen, dan is dat ook een mooie duurzame keuze.

THERMO OF MOLTON VOEREN GORDIJNEN

Met het telkens duurder worden van de gas- en elektra rekening is het misschien ook wel handig om eens goed te kijken naar wat je met een voering kan doen. Het isoleren hoeft niet direct enorm in de kosten te lopen door grote bouwkundige ingrepen. Wist je dat een molton of thermo voering al heel veel warmte en of kou tegen kan houden, wanneer je de gordijnen ook overdag gesloten houdt. De oplossing voor een beter binnenklimaat. Kortom, zit er lekker warmpjes bij deze winter en hou je hoofd koel deze zomer. ENJOY!