Multiresource
Image default
Alarmsysteem

Goso lockpick gereedschap

Goso is een bekend merk in de lockpicking wereld. Het is een Chinees merk waar veel goedkope lockpick setjes worden gemaakt.

Wat dit merk vooral erg aantrekkelijk maakt zijn de prijzen. Ze kunnen namelijk al lockpick setjes leveren die vaak de helft goedkoper zijn dan lockpick setjes van andere leveranciers. Soms lijdt de kwaliteit hier wel onder.

 

Low budget entree in de wereld van lockpicking

Maar je kunt je voorstellen dat voor mensen die net beginnen met de sport lockpicking dit wel een goede optie is. Wanneer je namelijk nieuwsgierig bent naar lockpicking maar je nog niet zeker weet of het is waar je geld in wilt investeren.

Dan biedt een lockpick setje van goso een goede mogelijkheid om toch te starten.

 

Zelf een lockpick set maken?

Je kan er ook wel zelf eentje maken, een lockpick set. Maar als je niet zo handig bent dan is het toch vervelend om te doen. En zeker als je er al eentje kan bestellen van enkele euro’s dan is de beslissing snel gemaakt.

Bovendien weet je dan zeker dat het niet aan het gereedschap ligt. Als je namelijk zelf een lockpick set maakt het wel je nog nooit eerder een slot heb open gekregen met lockpicking. Dan kan het ook gewoon aan je lockpick setje liggen wanneer het niet lukt om een slot te openen.

 

Professionele lockpickset

Terwijl wanneer je een professionele lockpickset hebt van een bekend merk dan weet je dat het in ieder geval niet aan je gereedschap ligt. Er is namelijk veel onzekerheid bij lockpicking en het kan voorkomen dat het je niet in één keer lukt. Belangrijk is dan altijd om rustig te blijven en met geduld verder te blijven oefenen.

Als het echt niet wil lukken probeer dan ook veel verschillende soorten sloten. Het kan namelijk voorkomen dat jou slot gewoon echt heel lastig te openen is met lockpicking technieken.

Niet elk slot is namelijk hetzelfde van binnen zijn ze allemaal uniek. Het kan dus voorkomen dat het slot dat jij probeert openen met lockpicking gewoon een moeilijk slot is, zelfs voor ervaren lockpickers.

https://lockpicks.nl/winkel/lockpick-set/goso-16-stuks-lockpick-set/