Multiresource
Image default
Alarmsysteem

Slimme beveiliging met Video Content Analyse

Bent u eigenaar van een winkel of ander bedrijfspand? Dan heeft u misschien al beveiligingscamera’s hangen, óf misschien bent u momenteel op zoek naar de juiste keuze in beveiliging. Bekijk dan zeker eens de website van Recpoint. Dit bedrijf uit Nijkerk, in regio Amersfoort, specialiseert zich namelijk in slimme beveiliging. Het team van professionals is in staat om u te adviseren over camerabeveiliging, toegangsbeheer, achtergrondmuziek en Video Content Analyse. Dat laatste gaat in samenwerking met camerabeveiliging. Dit is namelijk een software dat in verbinding staat met de beelden die van uw camera’s af komen. Het herkent verdachte gedragingen en bewegingen en alarmeert uw beveiliging of personeel direct.

Meer over Video Content Analyse

Hoe werkt Video Content Analyse dan precies? Allereerst monitort het de omgeving constant. U stelt zelf in wanneer u iets verdacht vindt; de software herkent dit dan direct. Staat iemand in uw winkel wel erg lang stil? Dit wordt dan meteen gezien, zodat werknemers hier gelijk in kunnen handelen. Daarnaast kunt u instellen waar wat staat; dit werkt vooral erg goed in bijvoorbeeld een museum. Aan de software wordt doorgegeven waar bepaalde kunstwerken hangen of staan. Mocht hier ineens een afwijking in zijn, herkent de software dit en kan beveiliging meteen kijken wat er mis is. Minder personeelsbezetting is hiermee dus goed te bereiken, zodat u op kosten kunt besparen.

Heeft u vragen?

Recpoint is, zoals eerder genoemd, dé professional op het gebied van slimme beveiliging. Bent u naast Video Content Analyse nieuwsgierig naar de vele andere opties om uw pand te beveiligen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dit professionele bedrijf. U bereikt het team via de contactgegevens die u op de website terugvindt. Hier leest u tevens meer over de projecten die zij al voor vele andere bedrijven, zoals de Albert Heijn, hebben gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

https://recpoint.nl/