Multiresource
Image default
Alarmsysteem

Huisbeveiligingstips voor als u op vakantie bent

Huisbeveiligingstips voor als u op vakantie bent

Reizen, of het nu een weekendcorporatie is of een internationaal gebruik van je hele vakantie-vakantie, is een van de grootste genoegens van het leven. Paradoxaal genoeg is het ook een van de grote spanningen van het leven: er is alles wat van plan is om te doen en geld om uit te delen, en net als je denkt dat je het ergste hebt overleefd, raakt het je – hoe zit het met je huis? Moet u een beveiligingscamerasysteem krijgen? Als je weg bent, zit je huis leeg.

Laat uw zorgen niet verpesten wat een uitstekende vakantie belooft te worden. Met een paar voorzorgsmaatregelen, een beetje voorbereiding, beveiligingscamera’s en de volgende tips, kunt u uw huis veilig en beveiligd houden terwijl u weg bent. En als je onze eerste aflevering hebt gemist – nog eens vijf tips om je huis veilig en beveiligd te houden terwijl je op vakantie bent – dan kun je er eens overheen gaan en die bekijken.

 1. Ontkoppel elektronica en apparaten

Elektronica en kleine apparaten vormen een gevaar voor brand. Trek daarom aan de stekker voordat u weggaat. Terwijl je bezig bent, zet je de boiler lager en, als je een week of langer wegblijft, schakel je de watertoevoer naar wastafels, toiletten, de vaatwasser, wasmachine en koelkast uit en zet je je lek aan detector om overstromingen te voorkomen. Verbreek tot slot uw GPS en haal hem uit uw voertuig; een GPS opgeslagen een auto geparkeerd op een parkeerplaats op een luchthaven vertelt niet alleen dieven dat je niet thuis bent, maar zal ze ook rechtstreeks naar je voordeur leiden.

2. Weerbestendig

Pas uw warmte of airconditioning aan om uw huis of bedrijf in de winter koel te houden (ongeveer 55º) en warm (ongeveer 85º) in de zomer. Hiermee wordt voorkomen dat uw leidingen bevriezen, maar bespaart u ook op de energierekening.

3. Praat over reizen – NADAT u reist

In het tijdperk van Facebook, blogs en Twitter, kan het als een tweede natuur voelen om uw vakantie-opwinding te delen met uw mobiele app. Helaas kan het online aankondigen van uw vakantiedata ook een uitnodiging zijn voor inbrekers. Zo kun je het social media reisspel spelen: Nooit, ooit, je reisplannen online uitzenden voor of tijdens je reis; bewaar de vreugdevolle statussen en mooie foto’s voor als je thuis bent. Voordat je op reis gaat, moet je ervoor zorgen dat je plannen in het openbaar bespreekt met vreemden in de buurt. Wijzig nooit uw voicemail om aan te geven dat u weg bent. En als je tijdens je reis naar Facebook of andere sociale media post, zorg er dan voor dat geotagging is uitgeschakeld. Vergeet niet dat hoe minder informatie u deelt, hoe minder waarschijnlijk het is om de ogen en oren van potentiële dieven te bereiken.

4. Adverteer uw beveiligingsalarm

Geprobeerd en waar, zijn de beveiligingsborden van beveiligingsbedrijven een groot middel tegen diefstal. Als je bang bent dat reclame voor je beveiligingsbedrijf inbrekers een beter idee geeft van hoe je inbreekt, genereer dan generiek “dit huis wordt bewaakt door 24-uursbeveiligingsborden”. Installeer valse camera’s. Doe alles wat mogelijk is om te communiceren, “dit is niet het huis waarnaar je op zoek bent.” (Bonuspunten als je het kunt doen in de stem van Obi-Wan Kenobi.) ((Dubbele bonuspunten als je deze referentie krijgt.))

5. Breng uw beveiligingsbedrijf op de hoogte

Eindelijk, en ook duidelijk, is de beste, meest effectieve manier om uw huis veilig en beveiligd te houden terwijl u er niet bent, om een ​​hoogwaardig huisbeveiligingssysteem geïnstalleerd te hebben en een ingesteld alarm. (Wist u dat huizen zonder beveiligingssystemen drie keer meer kans lopen om te worden ingebekt dan mensen met alarmsystemen?)

Bel, voordat u op reis gaat, uw beveiligingsbedrijf en laat hen weten dat u een alarm instelt en dat u weg bent. Laat ze ook weten of je een huisgenoot hebt die op het terrein verblijft (of een buurvrouw die incheckt). Laat een actuele lijst met contactpersonen achter (inclusief uw hotelinformatie, indien mogelijk) in het geval van een beveiligingsprobleem.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag