Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Heerlijk buiten dineren doe je zo

De tuin is de perfecte plek om te kunnen genieten van frisse lucht en van de natuur. Naast genieten van de buitenlucht is de tuin, zeker in de zomer, ook de ideale plek om te genieten van een heerlijk diner. Onder het zonnetje kan je prima met je vrienden of familie buiten eten maar hier heb je natuurlijk ruimte voor nodig zodat iedereen ergens kan zitten. De perfecte oplossing is een dining loungeset. Met een dining loungeset kan je heel fijn buiten genieten van een avondmaal of gewoon gezellig een borrel doen. Benieuwd naar hoe je de ideale dining loungeset kan vinden? Lees het in dit blog!

 

Waarom een dining loungeset? 

 

Met een dining loungeset hoef je niet te kiezen tussen een hoge of een lage tafel. Dankzij de loungebanken die hier vaak aan zijn toegevoegd kan je makkelijk eten of even borrelen. Ook zijn ze ideaal om lekker te kunnen relaxen in het zonnetje en te genieten van een goed boek. Vaak zijn de loungebanken hoog genoeg dat je ook met een hogere tafel goed kan zitten en daarom wordt een dining loungeset ook wel een loungeset met een hoge tafel genoemd. 

 

Waar je op moet letten

 

Wanneer je van plan bent om een dining loungeset aan te schaffen moet je een aantal keuzes maken. De eerste keuze is het materiaal. Je kan gaan voor een set die is gemaakt van bijvoorbeeld aluminium of van wicker (vlechtwerk). Deze materialen zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur. Daarnaast moet je ook kiezen voor het materiaal wat er op de tafel is geplaatst. Vaak zijn dit glasplaten die gemaakt zijn van veiligheidsglas. Wanneer er een spraystone laag over de glasplaat wordt gespoten kan het ogen als een keramieken blad wat zorgt voor een chique uitstraling. 

 

Net als bij alle meubels die je binnen hebt staan is de kleur van de dining loungeset ook belangrijk. Ga voor een kleur die bij jouw uitstraling past en aansluit bij de kleuren die je ook binnen terug ziet komen in je meubels. Hierdoor kan je een echt geheel maken van je tuin en binnenruimtes. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om voor een compleet andere uitstraling te gaan, deze keus is natuurlijk aan jou. 

 

Met deze tips hopen we dat je de juiste keuze kunt maken in het kiezen van een dining loungeset. Dankjewel voor het lezen!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/