Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

Het karakter van de IPA

Niet alleen de knallende etiketten en leuk vormgegeven flesjes of de originele namen maken IPA bier karakteristiek. Met name de smaak van IPA bier is wat ze zo bijzonder maakt. Natuurlijk zijn ze er in tal van variaties en zijn ze stuk voor stuk verschillend. Een overkoepelende overeenkomst is dat ze een tikkie eigenwijs smaken, bijvoorbeeld door een licht bittere afdronk. De IPA wint aan populariteit. Niet alleen voor op het terras, ook bij een prachtige borrelplank misstaat een IPA zeker niet. Eigenlijk komt u al gauw borrelplanken tekort om het grote aanbod te proeven. We pikken er een paar exemplaren voor u uit.

De meest eigenwijze IPA

Troubadour Magma, Frontaal East of Puuro Sluuske. Het is slechts een greep uit de IPA’s in het aanbod van bierenspeciaalzaak Mr. Hop. Hier heeft u namelijk keuze uit maar liefst 214 bieren. Om het makkelijk te maken worden hier de tien meest verkochte bieren voor u uitgelicht. Ook wij pakken er in deze blog een paar voor u bij die er misschien wel het meest uitspringen. Zo maakt Jopen de mooiste IPA’s. Denk aan de Jopen Life’s a Beach. Een licht biertje dat makkelijk wegdrinkt, op het strand bijvoorbeeld. En het fijne? Hij bevat relatief weinig alcohol. Ideaal voor in de zomer dus! Ook de Fuut Fieuw van brouwerij Bird Brewery is lekker in de zomer. Blonde kleur, witte schuimkraag en een tropisch karakter. Dat zegt misschien wel genoeg!

Start met proeven

Weet u wat zo leuk is? Bij Mr. Hop selecteert u niet alleen op het soort bier. U kunt de selectie heel specifiek maken. Zo kiest u een favoriete brouwerij, de inhoud van de fles en het alcoholpercentage. Gaat u voor bruin, blond of wit bier? Misschien liever amber of rood bier? U kiest het gewoon online. Op die manier komt u echt bij de smaak uit die het best bij u past. Zo is er ook binnen de categorie IPA een aparte keuzemogelijkheid voor Black IPA. Denk aan de Dark Sister of de 7e hemel Visioen. Niet zeker of juist deze IPA bij u past? Schakel dan de specialist in. Deze kunt u eenvoudig telefonisch of via de live chat bereiken. Of bestel er gewoon enkele en start lekker met proeven, dat kan natuurlijk ook.

https://www.misterhop.com/