Multiresource
Image default
Mode en Kleding

Hoe de juiste bruidsschoenen kiezen?

Iedere bruid heeft een beeld in gedachten van hoe ze er zal uitzien op haar trouwdag. Bruidsschoenen zijn daarbij zeer belangrijk. Je moet er een hele dag op lopen en er liefst de hele nacht op dansen. Ze moeten elegant zijn maar ook comfortabel. Met de volgende tips kies jij zeker een uitstekend paar uit.

 

Koop eerst de bruidsjurk

Heb je de bruidsschoenen van je dromen al gevonden, wacht! Het is echt belangrijk dat je eerste de bruidsjurk koopt. De lengte van de jurk bepaalt de keuze van de bruidsschoenen. Kies je voor een kortere bruidsjurk dan zullen de schoenen een eyecatcher zijn. Glanzende of gekleurde schoenen kunnen je jurk opfleuren. Heb je een lange jurk dan mogen de schoenen vooral comfortabel zitten.

 

Wacht niet tot het laatste moment

Heb je je bruidsjurk gekozen, dan is de volgende missie bruidsschoenen shoppen. Bruidsjurken worden immers op maat gemaakt van de schoenen. Bij elke pasbeurt zal je ook je bruidsschoenen dragen zodat de naaister de juiste lengte kan afspelden.

 

Loop je bruidsschoenen in

Het is geen goed idee om je bruidsschoenen zo weinig mogelijk aan te raken om ze zeker niet vuil te maken voor de grote dag. Als je wil vermijden dat je na vijf minuten voelt dat je voeten het niet meer houden, zal dat je hele dag verpesten. Je zal aan niets anders meer denken dan aan pijnlijke voeten. Loop je bruidsschoenen elke dag een paar minuten in. Dat doe je natuurlijk binnenshuis. In het begin met kousen aan zodat ze wat uitzetten, nadien blootvoets of op de manier hoe je ze wil dragen op je huwelijksfeest.

 

Wees niet bang van kleuren

Bruidsschoenen mogen maar hoeven niet wit te zijn. Ben je een traditionele, klassieke bruid dan zal je je gading vinden bij de kleuren wit, champagne of ivoor maar ben je minder traditioneel, heb dan geen schrik om out of the box te denken en eens een kijkje te nemen bij de gekleurde bruidsschoenen: zilver, goud of roze goud geven je look een beetje meer glitter en glans. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.jjshouse.com/nl/Bruidsschoenen-c47/