Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Hoe geef je een gezellig tuinfeest?

De zomer komt al bijna om de hoek kijken en het zonnetje blijft steeds langer schijnen. Het wordt dus steeds leuker om weer avonden lang in de tuin te blijven hangen. Geniet met een hapje en drankje van de tuin om vervolgens ’s avonds bij een vuurkorf te zitten en na te genieten van de mooie dag. Dit wil je natuurlijk het liefst samen doen met jouw dierbaren. Wij vertellen je hier hoe je dit goed organiseert en zorgt voor een leuk tuinfeest. 

Kleed je tuin mooi aan 

Het tuinfeest begint natuurlijk bij een mooie, gezellige tuin. Zorg er dus voor dat je genoeg sfeer aanbrengt. Overdag kunnen de leuke versieringen en mooie glazen uit de kast gehaald worden en ’s avonds zitten jullie lekker met zijn allen bij het vuur. Wat je dus absoluut niet mag vergeten is het haardhout kopen. Anders zitten jullie straks zonder vuurtje. Afhankelijk van het type haard of vuurkorf wat je hebt moet je haardhout aanschaffen. De producten hiervoor kan je aanschaffen bij een website als 123natuurproducten. Zorg tenslotte voor wat dekentjes en lekkere truien die ’s avonds gebruikt kunnen worden. 

Stel jezelf vragen over het feest

Wil je een groot feest of denk je toch alleen aan de mensen uit je directe omgeving? Hoeveel eten en drinken heb je dan nodig? Heb je zitplekken genoeg? Dit zijn allerlei vragen die je jezelf moet stellen van tevoren. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan en organiseer je het tuinfeest zorgvuldig. Schrijf alles even op en zo krijg je een duidelijk beeld van wat je nodig hebt en wat je nog moet aanschaffen. 

Regel genoeg versnaperingen 

Nadat je in beeld hebt wat voor een soort tuinfeest je wilt geven en met welke mensen is het belangrijk om het eten en drinken te regelen. Je kan het simpel houden door allerlei tapas hapjes of een goede barbecue. Ook drankjes kan je op verschillende plekken kant en klaar kopen. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk. Zet kannen water neer en mochten er kinderen rondlopen denk dan ook aan kannen ranja en wat hapjes voor die leeftijd. 

 

https://www.123natuurproducten.nl/