Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Hoe onthoud jij waar alles ligt?

De vraag klinkt erg makkelijk, maar is het in de praktijk eigenlijk totaal niet. Iedereen is wel eens iets kwijt, dat is menselijk, maar hoe vaak komt het bij jou voor? We kennen allemaal personen die, ongeveer, nooit iets kwijt zijn, maar we kennen ook zeker mensen die altijd alles kwijt zijn. Vooral voor de mensen in dat laatste geval is het ideaal dat dit artikel bestaat. Wij gaan jou namelijk erg precies uitleggen hoe jij het ‘kwijtraken van zaken’ enorm kan verminderen.

Werk gestructureerd!

We vallen meteen met de deur in huis, maar de basis om niets meer kwijt te raken, ligt echt bij de structuur. Als jij een persoon van structuur bent, is de kans veel groter dan jij jezelf minder vaak betrapt op het feit dat je iets kwijt bent, dan wanneer je iemand bent die vrijwel zonder structuur door het leven gaat. 

‘Werk gestructureerd’ klinkt in theorie wel leuk, maar in de praktijk is het vaak lastig voor mensen om dit vol te houden. Als we eens kijken naar onze mobiele telefoon. Deze zijn we allemaal in ieder geval één keer kwijtgeraakt. Een persoon van structuur weet precies waar de telefoon ligt, omdat deze altijd op dezelfde plek ligt. Als jij bijvoorbeeld aan het werk gaat aan je bureau en je jouw mobiele telefoon standaard op het kastje ernaast legt, ben jij hem nooit kwijt.

Het kan makkelijker…

Gelukkig zijn er nog een flink aantal oplossingen om jou van het eerdergenoemde probleem af te helpen of om dit in ieder geval iets te verminderen. De wereldwijde markt biedt namelijk een heleboel producten om jouw spullen geordend te houden. Als je bijvoorbeeld eens gaat kijken naar gripzakjes, kunnen wij jou vertellen dat de kans dat jij voortaan iets kwijt bent, aanzienlijk kleiner wordt.

Gripzakjes zijn zakjes die ideaal zijn om jouw producten in op te bergen. Als jij bijvoorbeeld gaat klussen en je jouw verschillende schroeven, spijker en andere benodigdheden allemaal moet bewaren, dan is het toch ideaal om deze allemaal dichtbij elkaar te hebben? Probeer eens een aantal gripzakjes en jij zult vrijwel meteen merken dat jij minder vaak op zoek hoeft te gaan naar jouw spullen!

https://blokpackaging.com/