Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe plan ik een huwelijksfeest om nooit te vergeten?

Trouwen is een happening, waarbij jij en je partner natuurlijk groots willen uitpakken. Je belooft elkaar namelijk eeuwige trouw en spreekt uit dat je graag bij elkaar wilt zijn. En dat mag best gevierd worden. Maar hoe maak je jullie huwelijksfeest tot een belevenis die je nooit meer gaat vergeten? In dit blog kun je leuke ideeën en tips lezen om jullie trouwdag om te toveren in een onvergetelijke party!

Huur een goede DJ mét lichtshow in

Wil je echt kunnen losgaan nadat alle formele zaken tijdens de huwelijksdag zijn afgerond? Huur dan tijdens het feest en/of tijdens de receptie een goede DJ, zoals een Psound DJ, in om de gasten in beweging te krijgen en nog enthousiaster te maken dan ze al waren. Door te kiezen voor een Psound DJ mét een gave lichtshow, maak je de feestervaring voor de bezoekers echt helemaal compleet. Doen dus!

Huur de trouwlocatie van je dromen

Cruciaal en van niet te overschatten belang voor het laten slagen van jullie trouwfeest, is het huren van een locatie die jullie allebei mooi en uniek vinden. Er is op dit gebied veel mogelijk. Denk aan een trouwplek als een kasteel, een strandtent, een café of een kas: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat je ook kiest: het belangrijkste is dat jullie je er prettig bij voelen!

Hang jullie trouwdag op aan een thema

Door jullie huwelijksdag van het begin (ophalen van de bruid) tot aan het eind (de huwelijksnacht in) aan een specifiek thema op te hangen, kun je jullie zelf én natuurlijk ook je gasten een gave totaalervaring bieden. Zo kun je kiezen voor thema’s als Het Wilde Westen, de jaren 1960, voor andere vintage-onderwerpen of voor specifieke kleuren als wit, blauw of oranje.

 Leg jullie trouwdag professioneel vast op beeld

Je huwelijksdag is bij uitstek dé dag om later nog eens op terug te kijken. Dat kan natuurlijk alleen als jullie een goede en betrouwbare topfotograaf inschakelen voor een fraaie verslaglegging van jullie trouwdag. Naast een trouwreportage met foto’s is het nog leuker om een videograaf in te huren, zodat je een gave video kunt maken. Altijd leuk om later, onder het genot van een lekker wijntje en borrelhapjes, samen nog eens terug te kijken!