Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Koffiemokken bedrukken

Koffiemokken bedrukken

Koffiemokken zijn een populair item om te bedrukken, omdat ze dagelijks gebruikt worden en daarom een handig promotiemiddel of een persoonlijk cadeau kunnen zijn. Bedrijven kunnen kiezen voor een koffiemok met logo van Loopper of boodschap op koffiemokken laten bedrukken om zo hun merkbekendheid te vergroten en mensen eraan te herinneren dat ze er zijn. Maar ook particulieren kunnen koffiemokken laten bedrukken om als cadeau te geven, bijvoorbeeld voor verjaardagen, huwelijken of andere speciale gelegenheden. Bij het bedrukken van een koffiemok kan je rekening houden met een aantal zaken. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van jouw koffiemok. 

 

Het materiaal van jouw mokken

Koffiemokken kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals keramiek, porselein, glas en metaal. Keramiek en porselein zijn de meest gebruikte materialen voor bedrukte koffiemokken vanwege hun duurzaamheid en de mogelijkheid om er een afbeelding op te bedrukken die lang meegaat. Bekijk welk materiaal geschikt is voor het bedrukken van jouw koffiemokken. 

 

Mogelijke bedrukkingsopties

Er zijn verschillende opties om koffiemokken te bedrukken, waaronder zeefdruk, digitale bedrukking en sublimatie. Zeefdruk is de meest traditionele methode en werkt goed op grote aantallen mokken. Digitale bedrukking wordt meestal gebruikt voor kleinere aantallen mokken of wanneer er een afbeelding met veel details nodig is. Sublimatie is een proces waarbij de inkt in de mok wordt gedrukt door middel van hitte en druk, waardoor de afbeelding in de mok wordt opgenomen. Maak zelf de afweging voor welke mogelijkheid tot bedrukking geschikt is voor jou. 

 

Het ontwerp

Het ontwerp kan alles zijn wat je wilt, van een eenvoudige tekst tot een kleurrijke afbeelding. Houd er rekening mee dat het ontwerp moet passen op de beschikbare drukruimte op de koffiemok. Voor het beste resultaat is het ook belangrijk om een hoge resolutie afbeelding te gebruiken. Op deze manier kan er een koffiemok met hoge kwaliteit worden bedrukt. Vooraf kan je de eventuele mogelijkheden bespreken.

 

Inhoud van de mok

De grootte van de koffiemokken kan variëren, maar de meest gebruikte maten liggen tussen de 250 en 500 ml. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de afbeelding en de grootte van de mok bij het ontwerpen van het ontwerp. Een groot ontwerp komt immers beter uit op een grotere mok. 

Na het lezen van deze blog weet jij exact waar je rekening mee kunt houden bij een koffiemok bedrukken. Het bedrukken van een koffiemok is eenvoudig en super leuk. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de bovenstaande mogelijkheden. Maak de verschillende afwegingen en wie weet heb jij binnenkort prachtig bedrukte mokken. 

 

https://www.loopper.nl/