Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Laat uw kind een heerlijke nachtrust hebben met een slaaptrainer

Slaaptrainer

Elke ouder kan moeite hebben om een slaaproutine voor zijn kind op te zetten. Een slaaptrainer helpt uw kind sneller in slaap te vallen en dieper te slapen. De volgende ochtend houdt de vertrouwde gloed hem/haar in bed tot een redelijk tijdstip, wat voor een ouder een onschatbaar voordeel is.

Als je een slaaptrainingsklok kiest, kies er dan een die kindvriendelijk, schattig en gemakkelijk af te lezen is. Kleuren die aangeven wanneer het tijd is om naar bed te gaan en wanneer het tijd is om wakker te worden zijn ook onmisbare functies. 

Hoe helpt een slaaptrainer?

Kinderen weten niet hoe laat het is. Ze kunnen de tijd niet aflezen van een gewone klok en hun lichaamsklok kan hen vertellen dat het ochtend is om 5 uur ’s ochtends!

Een slaaptrainer klok gebruikt een eenvoudige visuele verandering om aan te geven wanneer het ‘ochtend’ is en dus wanneer uw kind uit bed mag.

Voordat deze verandering plaatsvindt, geeft de klok aan dat het nog nacht is en dat uw kind dus in bed moet slapen.De klok is objectief en er valt niet over te twisten… het is ‘ochtend’ of het is geen ‘ochtend’.

Het gebruik van een slaaptrainerklok wordt een essentieel onderdeel van uw bedtijdroutine – door de klok te laten ‘slapen’ en te zeggen dat u hem ’s morgens zult zien ontwaken, versterkt u de boodschap om zowel ’s avonds als ’s morgens in bed te blijven.

Kiezen welke slaaptrainer te kopen

Een slaaptrainer klok is iets waar u veel zorgeloos gebruik van wilt maken. Alleen de slaaptrainerklokken die aan onze kwaliteitsnormen voldoen, zijn in ons assortiment opgenomen.

Als u overweegt welke klok u neemt, bedenk dan welke klok u mooi vindt, welke uw kind mooi vindt staan en of u de klok buitenshuis zult gebruiken. Slaaptrainerklokken met een back-up batterij zijn een goede optie voor als de stroom uitvalt of als u niet thuis bent, omdat u dan niet aan de stekker hoeft te denken.

Het favoriete slaaptrainer is de zazu slaaptrainer.  Het is chiquer dan andere,  je kunt de bedtijd bijhouden en je kinderen zelfs kunt vertellen dat het tijd is om hun speelgoed netjes op te leggen.

slaaptrainer

https://lc.nl/commerciele_content/Beter-slapen-Met-deze-7-tips-val-je-snel-in-slaap-28178072.html