Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Last van een slecht humeur? Zo verbeter je je stemming in no time!

Last van een slecht humeur? Zo verbeter je je stemming in no time!

Iedereen heeft wel eens een slechte dag. De een wat vaker dan de ander. Dat kan erg vervelend zijn. In dat geval is het belangrijk hoe je met deze situaties om gaat. Het is makkelijk om de hele dag te mopperen en te zeuren, maar dat is voor jou niet leuk en voor je omgeving ook niet. Maar hoe gooi je het roer nou om en zorg je voor een beter humeur? In deze blog geven wij jou 4 tips om je stemming te verbeteren.

 

  1. Maak je hoofd leeg tijdens een wandeling

Of je hoofd nu vol zit met stress, woede of verdriet, een wandeling zorgt ervoor dat jij je gedachten makkelijker een plek kan geven of los kan laten. De frisse buitenlucht zorgt er daarnaast voor dat je helderder na kan denken en makkelijker kan concentreren. Laat je telefoon thuis en laat je niet afleiden door externe prikkels. Wees even één met jezelf en je zult zien dat je tot rust komt.

 

  1. Openstellen naar vrienden

Het opkroppen van je problemen is nooit goed. Het is aan te raden om af en toe te praten over de issues waar jij mee zit. Maak het dus bespreekbaar. De steun van vrienden bieden jou een manier om je gedachten te verzetten. Echte vrienden kan je in vertrouwen nemen en zijn er voor je in de fijne en minder fijne momenten. Je zult ervaren wanneer je openstelt naar vrienden, dit op zal luchten.

 

  1. Zorg voor je fysieke gezondheid

Je fysieke gesteldheid kan een enorme impact hebben op je mentale gesteldheid. Zorg je slecht voor je lichaam dan zal je hoogstwaarschijnlijk minder lekker in je vel zitten. Zorg daarom voor een goed eet-, slaap- en beweegpatroon. Door je dieet vorm te geven volgens de schijf van vijf en te letten op je calorie inname zorg je voor voldoende gezonde lichaamsstoffen. Slaap rond de 7 uur per nacht voor optimale prestaties overdag. En beweeg minimaal 150 minuten per week intensief verdeeld over meerdere dagen. Je fysieke en mentale gesteldheid zal verbeterd worden!

 

  1. Dutch Micro Dosing Magic Truffels

Ook zijn er middelen die voor een beter humeur kunnen zorgen. De Magic Truffels van Dutch Micro Dosing is een smart drug met meerdere gezondheidsvoordelen zoals het verbeteren van je levensvreugde. Benieuwd naar de effecten? Neem dan een kijkje op dutchmicrodosing.com!

http://dutchmicrodosing.com/