Multiresource
Image default
Financieel

Online tijdschrijven met Keeping

Tijdschrijven is belangrijk om een accurate administratie bij te kunnen houden. Immers zul je moeten weten welke personeelslid hoeveel uren arbeid heeft verricht en wat de arbeidskosten per klant zijn. Veel bedrijfsleiders laten hun personeel tijdschrijven in Excel, op papier of in hun agenda. Het nadeel hiervan is dat je niet altijd direct inzicht hebt in de loonkosten en uren van jouw personeel, omdat deze niet in de Cloud opgeslagen ligt. Teven loop je het risico dat jouw personeel vergeet zijn of haar uren te registreren of het papier kwijtraakt. Maar hoe kan tijdschrijven dan wel efficiënt? Via online tijdschrijven dus!

Online tijdschrijven

Middels het platform van Keeping kunnen jouw collega’s online hun tijdschrijven in de app. Dit kan niet alleen via de webbrowser, maar ook via de Chrome-extensie of de Keeping app. Hierdoor kan jouw personeel overal tijdschrijven, ook wanneer ze op locatie werken of een thuiswerkdagje hebben. In de online omgeving van Keeping heb je inzicht in het tijdgebruik van jouw medewerkers en kun je handige rapportages downloaden. Dit geeft jouw inzicht in de efficiëntie en knelpunten. Je kan middels de inzichten uit de tijdschrijven app jouw bedrijf verbeteren en toekomstbestendig maken.

Tijdschrijven in de app proberen?

Ben jij geïnteresseerd en wil je weten wat de online tijdschrijven app van Keeping voor jouw organisatie kan betekenen? Op de website van Keeping kun je met een persoon gratis de app uitproberen.

https://keeping.nl/tijdschrijven