Multiresource
Image default
Vakantie

Ontdek Afrikaanse landen op luxueuze wijze

Afrika is een fascinerend continent dat allerlei mogelijkheden biedt voor een interessante vakantie. Een safari is voor veel reizigers het ultieme doel van een bezoek aan een van de Afrikaanse landen. Maar het continent kent ook mooie stranden, bruisende steden en historische bezienswaardigheden. Reden genoeg dus om af te reizen naar Afrika. En wil je optimaal genieten? Ga dan met een kleinschalige reisorganisatie als All Over Tours. Dit bedrijf verzorgt exclusieve reizen naar allerlei mooie bestemmingen, waarbij je volop kunt kennismaken met de lokale cultuur en natuurschoon.

Kenia: van safari tot strand

Een van de meest bekende Afrikaanse vakantielanden is Kenia. In dit land kun je de Big Five spotten en kennis maken met de Masai. Bovendien heeft Kenia schitterende zandstranden die grenzen aan de Indische Oceaan. Dit alles kun je meemaken wanneer je een luxe reis naar Kenia boekt via All Over Tours. Je maakt dan een rondreis per vliegtuig waardoor je alle facetten van het land leert kennen. Ondanks de luxe en comfort kun je onderweg genoeg avontuurlijke dingen doen, zoals per paard op safari gaan in de Afrikaanse wildernis.

Pas getrouwd? Ontdek Zambia tijdens je huwelijksreis

Afrika biedt ook allerlei mooie bestemmingen voor een reis voor een speciale gelegenheid. Zo maak je met een huwelijksreis naar Zambia een fascinerende start als getrouwd koppel. Boek bijvoorbeeld een avontuurlijke rondreis met een ballonsafari en een kanotocht. Of kies voor een trip met een microlightvlucht en een wandelsafari. Bezoek Allovertours.nl voor nog meer inspiratie!

https://www.allovertours.nl/

Gerelateerde artikelen

Een perfecte campingstoel voor elke kampeerder

Staycation: Leuke, Verrassende Plekken In Nederland – Food

Ontdek de mooiste plekken tijdens een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika