Multiresource
Image default
Vakantie

Ontdek de mooiste plekken tijdens een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Droomt u al jaren van een rondreis door Afrika? En trekt de prachtige kustlijn van Zuid-Afrika u? Dan is een roadtrip langs de Tuinroute iets voor u. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs uitgestrekte natuurparken, de mooiste lagunes en kleine vissersdorpen. Geniet van adembenemende uitzichten aan het idyllische Knysna, ga op safari in het Addo Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Maar waar kunt u terecht voor het boeken van zo’n reis? Bij Afrika expert Oryx Travel. Zij stellen voor u een op maat gemaakte rondreis samen door Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe of een ander Afrikaans land.

Uw reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika wordt tot in de puntjes verzorgd

Heeft u bepaalde plekken langs de Tuinroute in Zuid-Afrika waar u per se naartoe wilt? Hoe groot is uw gezelschap? Slaapt u het liefst in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u uw rondreis door Zuid-Afrika combineren met Namibië? Het zijn slechts een aantal vragen die u zichzelf stelt als u bij Oryx Travel een reis boekt. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring tot in de puntjes verzorgd. Helemaal zoals u het voor ogen heeft.

Overweeg ook een rondreis door het veelzijdige Namibië

Als u in het verleden al een reis heeft gemaakt langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, is een rondreis door het prachtige Namibië misschien meer iets voor u. Tijdens uw reis in een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en u gaat woestijndieren spotten in Namibië. Daarnaast bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, geniet u van de schitterende Epupa watervallen en ontmoet u de lokale bevolking. Eeuwenoude culturen wisselt u af met natuurwonderen en u mist geen enkel hoogtepunt. Klinkt dit als muziek in de oren? Ook dan zit u goed bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stellen zij uw reis helemaal op maat samen.