Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek talloze prachtige vogels in het bekendste vogelpark van Nederland

Als je denkt aan een vogelpark in Nederland, dan komt de naam Vogelpark Avifauna misschien wel gelijk bij je op. Vogelpark Avifauna is al heel wat jaren een begrip. Jaarlijks ontvangt het park duizenden bezoekers die het leuk en interessant vinden om vogels te zien in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Maar het park heeft meer te bieden dan pinguïns en roofvogels. Het herbergt ook de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Kinderen van klein tot groot kunnen zich er helemaal uitleven. De ouders genieten ondertussen van een drankje op het terras.

Leer alles wat je wilt weten over vogels

Dierentuinen hebben vandaag de dag een duidelijke educatieve functie. Dat geldt ook voor het vogelpark in Nederland. Je kunt voedermomenten bezoeken en demonstraties met roofvogels bekijken. De verzorgers geven uitleg en vertellen je alles wat je wilt weten over de roze flamingo’s, de pelikanen en andere vogels in het park. Dat de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland is natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Dit maakt een bezoek aan Vogelpark Avifauna ook heel geschikt als schoolreisje. Een schoolreis moet immers deels een educatief karakter hebben en mag daarnaast ook gewoon leuk en ontspannend zijn.

Wanneer komen jullie vogels kijken?

Heb je plannen voor een leuk dagje uit maar nog geen idee waar je heen wilt? Ga dan naar hét vogelpark van Nederland en bezoek met je kinderen de coolste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Het park is dagelijks geopend en je kunt je tickets van tevoren al online kopen. Je kunt dan de rij bij de kassa overslaan en bovendien ben je ook nog goedkoper uit. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom bij dit vogelpark, het park is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer er naartoe gaan, er is voldoende parkeergelegenheid. Ga je met de hele klas? Dan gelden er speciale groepstarieven. Informeer ernaar bij een van de medewerkers van dit park voordat je je tickets bestelt zodat je niet te veel betaalt.