Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar decoratie voor je woonkamer? Dit zijn de leukste woonaccessoires!

Op zoek naar decoratie voor je woonkamer? Dit zijn de leukste woonaccessoires!

Eindelijk je eigen huisje, maar toch nog niet helemaal tevreden met hoe het er nu uitziet? Geen zorgen! Je kunt namelijk al met een paar kleine veranderingen en toevoegingen van woonaccessoires een andere look aan je woonkamer geven! In deze blog lees je tips over hoe je dat doet!

 

Een vloerkleed als opvulling

Als de vloer van je woonkamer wat kaal oogt, is een mooi vloerkleed de oplossing! Een vloerkleed zorgt echt voor meer sfeer in huis en voelt ook nog eens heerlijk aan. Er zijn online enorm veel verschillende soorten vloerkleden te vinden. Kijk gewoon eens rond om er achter te komen wat mooi bij jouw woning past.

 

Een pot om de plant

Als je een plantenliefhebber bent, dan is de kans groot dat er verspreid door de woning al veel groen te vinden is. Bij het uitkiezen van planten raden we je aan om niet alleen een mooie plant te kiezen, maar ook een mooie pot! Ook potten zijn er in alle kleuren en maten te vinden. Om een speels effect te creëren kun je ook verschillende potten met elkaar combineren.

 

Maak gebruik van de muren

Misschien ligt het probleem in jouw woonkamer niet bij zaken als vloerkleden en plantenpotten, maar juist bij kale muren. Niet gek dat je het lastig vindt om te bepalen wat je ermee kunt doen. Vaak hangen mensen één foto of schilderij op, maar probeer eens een muurcollage te maken! een combinatie van verschillende posters, foto’s of schilderijen is hetzelfde kleurenthema. Dit zal de ruimte ongetwijfeld opfleuren.

 

Aankleding voor de bank

Verandering kan in kleine dingen zitten. Voeg eens wat lounge- en sierkussens toe aan je bank. Als je dit al hebt probeer dan eens de kussenhoezen van de kussens te vervangen voor iets totaal anders. een touch of color of juist wat meer neutraal. Je kunt ook een mooie plaid scoren en deze over de bank heen hangen.

 

https://www.marskramer.nl/