Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een endodontoloog?

Ben je op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in het doen van wortelkanaalbehandelingen? Deze ingreep is natuurlijk niet zomaar wat, dus je wil wel iemand die gespecialiseerd is. Dus zoek je een endodontoloog in Utrecht, dan kan je terecht bij Staalwijk Tandartsenpraktijk. Zij zijn gespecialiseerd in implantologie en endodontologie. Daarbij weet je dus zeker dat deze behandeling goed zal gaan verlopen. Meer weten over deze tandartspraktijk? Lees nu verder.

Doorverwezen via een tandarts

Bij een endodontoloog kom je natuurlijk niet zelf. Dit gaat vaak via een doorverwijzing van een tandarts. Aangezien deze tandartspraktijk beschikt over een eigen endodontoloog, hoef je niet naar een andere arts die je niet kent. Deze behandeling is natuurlijk niet erg leuk, dus het is wel fijn als je dit kan laten doen door een vertrouwd persoon. Heb je een andere tandarts en word je doorverwezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Doordat ze gespecialiseerd zijn in endodontologie weet je zeker dat ze weten wat ze doen.

De behandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd onder de microscoop en het liefste in één keer helemaal afgemaakt. Het is van groot belang om een goede vulling te krijgen na de behandeling. Een jaar na deze behandeling wordt er nog een controle uitgevoerd om te kijken of alles nog goed gaat. Je wordt dus goed in de gaten gehouden na deze behandeling. Je wordt dus ook behandeld met alle tijd en respect zodat je je echt vertrouwd voelt bij deze praktijk.

Een afspraak maken

Wil je dus een afspraak maken met deze endodontoloog in Utrecht, dan kan je op verschillende manieren contact opnemen. Stuur een mailtje naar de praktijk of neem even contact op. Wilt u dus worden doorverwezen naar deze praktijk, overleg dan ook met je eigen tandarts.

https://www.staalwijktandarts.nl/endodontoloog-utrecht-bij-staalwijk