Multiresource
Image default
Vakantie

Op zoek naar een hotel in Venlo?

Gezellig een weekend weg samen met je vriend/vriendin of met de familie. Even er tussen uit om optimaal te kunnen genieten van de mooie natuur in Limburg en van elkaar. Wakker worden en kunnen aanschuiven bij een heerlijk ontbijt buffet onder het genot van een kopje koffie en een verse jus d’orange is ideaal. Het hotel moet daarbij wel op een mooie locatie liggen waarbij je geen overlast hebt. Hebben jullie al ideeën voor de dag besteding of zien jullie het wel? Een dagje winkelen is natuurlijk altijd mogelijk, maar eens een leuke activiteit proberen is ook niet verkeerd.

Genieten van de mooie omgeving

Nadat je een heerlijke ochtendwandeling hebt gemaakt is het tijd voor wat actie. Een leuke segway- of solex tour is een goede manier om de omgeving te verkennen. In Venlo heb je een mooie en groene omgeving waar je een mooie route kan rijden. Na deze tour kun je ook nog kiezen voor een heerlijk diner of een barbecue. Maar waar kan dit allemaal? Hotel Maashof in Venlo is een mooi hotel die verschillende kamertypes aanbiedt. Maashofis goed te bereiken via de snelweg.

Heerlijk lunchen of dineren

Hotel Maashof is meer dan een hotel. Je hebt enorm mooie kamers in verschillende prijsklassen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van verschillende arrangementen. Wil je graag met jouw bedrijf vergaderen op een externe locatie zodat jullie gebruik kunnen maken van opperste concentratie? Zij bieden namelijk ook verschillende vergaderruimtes aan waar je rustig kan vergaderen. Wil je daarna nog gebruik maken van een lunch of diner? Blijf gerust eten.

Kies een mooie kamer

In de zomermaanden is het heerlijk om gebruik te maken van het terras. Hier kan je heerlijk even tot rust komen in het zonnetje terwijl je de frisse buitenlucht op snuift. Wil je nou zeker zijn van een mooie kamer? Wacht dan niet te lang met reserveren bij dithotel in Venlo.

https://www.maashof.com/