Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe garderobe? Dan ben je hier op het juiste adres!

Nieuwe kleding in je kast hebben is geweldig, je kan nieuwe combinaties maken je voelt je geweldig in je nieuwe kleding. Maar waar schaf jij meestal je nieuwe shirtje of broek aan? Er zijn namelijk zeer veel winkels, die allemaal hun eigen stijl hebben. Maar ook een eigen doelgroep, zo heb je kledingzaken voor jongeren maar ook voor senioren mode. Ben jij opzoek naar senioren mode? Dan hebben wij de perfecte kledingwinkel voor jou, namelijk LANCO mode! Wil je meer weten? Lees dan snel door!

Dit moet je weten over LANCO mode

LANCO Mode is niet zomaar een kledingzaak, het is een kledingzaak die meegaat met de tijd en duurzaam is. Daarnaast bestaat de kledingzaak al een aantal jaar, namelijk sinds 1977. En ze hebben vanaf het begin seniorenmode verkocht, daarom kunnen we zeker zeggen dat ze de echte specialist zijn op dit gebied. Daarnaast is het geen doorsnee seniorenmode. Ze gebruiken namelijk vlotte en gezellige kleuren, leuke printjes en geweldige dessins. En ze zorgen er ook nog eens voor dat de kleding comfortabel zit, voornamelijk aan de hand van elastische kwaliteit. Op deze manier zit de kleding altijd als gegoten en doe je er ook jaren mee! 

Vlotte mode

LANCO Mode richt zich op twee verschillende stijlen, namelijk een klassieke collectie en een vlotte eigentijdse collectie. Bij de klassieke collectie staat voornamelijk het comfort en de pasvorm voorop, de kleding is zo gemaakt dat het als gegoten zit. Maar, de klassieke collectie is niet de collectie die ze 30 jaar geleden hadden. De stoffen en de materialen gaan zeker met de tijd mee. De vlotte eigentijdse collectie is een kleurrijke collectie met moderne printjes, maar het comfort en de pasvorm staan zeker ook hoog op het lijstje.

Meer weten?

Wil je meer informatie over LANCO Mode? Neem dan eens een kijkje op de website! Hier staat namelijk meer informatie op en je kan gelijk de collectie bekijken. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice!