Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een vacature in de logistiek? Misschien is dit wel iets voor jou!

Heb je altijd al in de logistiek willen werken en ben je nog op zoek naar geschikte openstaande vacatures in de logistiek? Dan kunnen we je nu al verklappen dat er behoorlijk wat logistieke bedrijven staan te springen om jouw hulp en inzet. Omdat de logistieke sector zo ontzettend breed is, kan dit natuurlijk van alles zijn. Van vrachtwagenchauffeur tot planner of orderpicker. Misschien is één van deze functies wel iets voor jou. Lees snel verder!

 

Vrachtwagenchauffeur 

 

Vind jij het heerlijk om dagenlang op de weg te liggen en vind je het leuk om iedere keer weer ergens anders naartoe te moeten rijden? Dan is een baan als vrachtwagenchauffeur jou wellicht op het lijf geschreven. Je kunt ervoor kiezen om binnen Nederland of de Benelux te blijven, maar ook voor het internationale transport zoeken ze bijna continu mensen. Houd er dan wel rekening mee dat je vaak voor langere tijd van huis weg bent. Maar aan de andere kant ontdek je dan ook veel nieuwe plaatsen en bestemmingen!

 

Planner

 

We weten allemaal hoe belangrijk een goede planning is. Als kind wordt je er op school al mee geconfronteerd en ook in ons volwassen leven kunnen we er eigenlijk niet zonder. Als we één sector moeten opnoemen waar een degelijke planning van levensbelang is, dan is het wel de logistiek. Als planner zorg je ervoor dat de verschillende processen nauwkeurig op elkaar worden afgestemd zodat de gehele keten als een geoliede machine blijft lopen.  

 

Orderpicker

 

Voordat de goederen in de vrachtwagen kunnen worden geladen en ze klaar zijn voor transport, moeten de te transporteren goederen natuurlijk wel eerst bij elkaar gesprokkeld worden. Dit is de taak van de orderpicker. Als orderpicker draag je er zorg voor dat de orders netjes bij elkaar worden verzamelend én dat ze compleet zijn voordat ze in de vrachtwagen worden geladen. Belangrijk hierbij is dat je dit snel, maar secuur kunt doen en dat je een uitstekend ruimtelijk inzicht hebt. Omdat het een vrij zware baan betreft, is het bovendien belangrijk dat je fysiek fit bent.

 

https://www.werkenbijmelis.nl/